Gulden2416 babyandmom ben iki oglumdada hep ekşi yedim limonu tuzlayıp tuzlayıp yedim 😂 ama bu üçüncü gebelik nedense ekşi yiyesim gelmiyor😁
gizembickici babyandmom bende tatlı manyağı biriydim ama simdi istesemde yiyemiyorum ve oglum olacak 😂
Cemi1212 babyandmom ilk başta bence her kes ekşi yiyor sürekli son ben de öyleydim ama 6,7ayindan sonra tatlı yemeye başladim sürekli canim çikolatali bişeyler istiyo bu arada oğlum olucak 🙂
halitefe babyandmom yok kuzum yok acı ekşi yedim hep erkek çocuğu bekliyoruz yalanmış hep onlar miden bulanmazsa erkek dediler 17+2 olduk hala kusuyorum oda palavra çıktı😅😅
Kubravci babyandmom tatli yedim ki hic tatliyla aram yoktur kizim oldu. Simdi tatliyla hic aram yok erkek dediler bakalim. Kismet .
Nur5495 babyandmom hamileliğimin başından beri en ağır şerbetli tatlılar yiyorum ve kız asla ekşi canım çekmedi hatta midem bulandı
asiltosumm35 babyandmom valla canim ben onceden deli gibi tatli yiyen biriydim ama ilk dort ay kesinlikle agzima tatli recel dahil sokmadim sadece yesil elma limon yedim 😂 ama 4. Aydan beri illaki her gece o cikolatali tatliyi cikolatayi yicem dayanamiyorum 😂 oglum olucak insallah
Brn_cnn En basından beri yedim ekşiyi (şuan 38haftadayız) ama hakkıyı çıkarıcam😂 dogru degil malesef…….
Defne_1990 Ilk hamileligimde sürekli eksi yedim canim hic tatli istemedi. Simdi ikinci hamileligim 5 haftaligim ama simdi acayip canim tatli cekiyorr 😁
Betl4201 babyandmom bende hep ekşi yedim ama cinsiyetimiz oğlan inanmayın hayal kırıklığı oluyor sonra
Yaseminnnnnnn babyandmom ben surekli eksi yedim doguma bi hafta kaldi oglum olacak hala eksi yiyorum ilgisi yok malsef:)
Gunsss babyandmom ben başlarda sadece yoğurtlu makarna yiyebiliyordum. Gözüm tatlı görsün istemedim 16-17 haftadan sonra yavaşnyavaş tatlı yemeye başladım şimdi de tatlı yiyorum ama çok zevk alarak değil oğlum olacak inşallaj 💙