Baobap Merhaba, herkeste farklı olduğunu biliyorum ama yine de merak ediyorum. Kaçıncı haftada karnınızda değişiklik olmaya başladı?
Ozgecetindag Baobap 33 haftamdayim önümü goremiyorum 😁 yattigim yerden kalkamıyorum 12 haftam itibari ile çıkmaya başladı durmuyor halada😁
Minikbebek123 Baobap 12 de aynı gibiydi sonra 17 ye kadar azıcık çıktı karnım .dar giyince belli oluyor yani
DilanDag Baobap 24 haftadan sonra belli olmaya başladı cuma doğumum var ama ona rağmen karnım küçük 6 aylık gibi
SeMmaA 14+3teyim şuan hafif göbeğim çıktı zaten göbeğim kaşınmaya başlamıştı kaşınmaya basslayinca karın büyümeye ve çatlamaya başlıyormuş yavaş yavaş 😌
Baobap SeMmaA hemen nemlendirici krem, kakao yağı, ya da bio oil falan kullanmaya başlayın çatlamayın❤️
Tugbaaelbr 28 e girmek üzereyim yeni yeni belirgin bi şekilde çıkıyor 😁 ama ilk hamileliklerde Geç çıkarmış göbek
Ozgecetindag Baobap merdivenlerden yan yan iniyorum kaldırımlarda kafamı eğmek zorunda kalıyorum bastığım yeri görmek için 20 kilo aldm 50 den 70 oldum ama olsun veririm sağlıkla dogsun prensesim tek
SeMmaA Baobap aleo verayla karışık hindistan cevizi yağı kullanıyorum kim ne kullandiysa çatlamış ama bende buna başladım nasıl olur bilmiyorum
Baobap Ozgecetindag çok tatlısınız yaa😊 tüm mide sorunlarıma rağmen şu an güldüm 😊😊 verirsiniz kiloları inşallah en kısa zamanda.
Ozgecetindag Baobap alışıyorsun sende kendinle dalga geciyorsun bu şekil olunca😁 bendede mide yanması vs var ama onun o hareketleri kendsini hissettirmesi ne kilo ne mide problemleri ne başla birşey herşeyi unutturuyor 🤗 sende sağlıkla alırsın kucağına inşallah 🤲
asiltosumm35 Baobap 17. Haftamdan sonra az az buyuyordu canim ama 21. Haftamdan sonra artik gerilmeye ve buyumeye basladi su an 26. Haftam bitti artik hamile oldugum belli 😂 ilk gebeligim bu arada