HaticeKutlu E bebekteki promalt kullanıcı yorumlarında en çok fayda görülen içecek sanırım araştırabilirsiniz alıp koymak lazım kutusu da 200 kaloriymiş kilo aldırma da söz konusu değil gibi pek☺
AyeGlKarabulut KubilayGizemzkan fena değil yaa canım çekti aldım hiç içmemiştim birden market dolabında soğuk soğuk görğnce nasılsa içmek istedim
ElifSencan123 Ben geçen gün bu konu ile alakalı fetva sorusu soruldu orada görmüştüm. Lalegül tv de içerisinde yüzde 3-4 oranında da olsa alkol katkısı kalıyormuş işlenmemiş olsa bile pek uygun değilmiş sanırım içmek.
rabiamglkc Malt içecek olduğu için süt yapması normal alkolsüz bir içecek alkollü olunca bira oluyor zaten. Bence hamilelikte de maltananın extra bir zararı yoktur meyve suyu gibi.
Didemalkanendik Kızlar normalde malt alkol ismidir ama maltana gibi içieceklerin üstünde zaten alkol içermez yazıyor oğlumda çok kullandım muhteşem süt yapıyor tadınında alkolle yada pekmezle alakası yok
Ravza123 Didemalkanendik gerçekten süt yapıyor mu abla ya 😊 ne zaman içmeye başladınız doğumdan sonra mı önce mi
Didemalkanendik Ravza123 doğumdan sonra basladım canm ilk üç gün sütüm gelmemişti ozaman eşimin arkadası söylemiş o alıp getirmişti ilk öyle içmiştim sonrda her gün 1 tane içtim
Melikefurkan Fatma maltanayı bilmiyorum da ebebek' in bir ürünü varmış içecek onunda süt arttırdığını duymuştum