Tuba704 Kibarbaby kesinlikle öyle ilk 10 haftaya kadar geçmedi geçmedi bugün nasıl 18 olduk bilmiyorum gittikçe heyecanlanıyor insan 🙈 Ama biz daha muz olamadık🙈
bebisiminannesi Kibarbaby kesinlikle doğru bir tanı ben 10. haftadayken. ayyy 15 olack miyim 18 olacak miyim derken 20 ye bir kac gun kaldi elhamdülillah🙏
sudamlasi Tuba704 ben 18 haftalık bebeğimi kaybettim suni sancıyla doğum yaptım ve bebeğimi gördüğümde büyük bir muz gibiydi uzunluğu sizin ki de büyük muzdur😊
Kibarbaby Aysa bende geçmese istiyorum misal hamilelik 2 sene gibi sürse hep hareketleri hissetsem ☺☺
Sisi Kibarbaby benim ki turp simdi🤔 yarin 18+1 olacak baktim birgun geri alip uygulamadan suskabagi diyor
Sisi Kibarbaby canim ben baktim simdi tarihleri geri alarak 20+ 1 lerde muz diyor bebege. Yani 20. Hafta bitince. Valla ben de 18 ve 19 bitene kadar hep sus kabagi yaziyor 2 hafta. Senin ki naisl
Ervansal Kibarbaby gelirsiniz hepiniz hayirlisiyla sayili gun cok cabuk geciyo benimki kavun oldu kapruz yolunda ilerliyoruz galiba 34 haftadayiz 🤣