Bn 8 ay sonra kaldydım yanlş hatrlamıyorsam vlla üstüne düştükce olmadıydı nedense inşllh kısa sürede kalırsın

Boncugummmm inşallah bu ay 2 gün geçti adetim test yaptım ama çıkmadı beklemedeyim o yüzden

Benimde 6 ay oldu hala kalamadım sinirlerim tepemde

Binnur54 ben 2 hafta sonra kaldım 💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️hiç adette olmadım nasıl oldu bilmiyom

Binnur54 1 aydada kalan oluyor 6 aydada mesela ben 6 ay sonra kaldım

Deniz_deniz123 korku ve stres zaten bebegi kötu etkilemede 1 numara. Oyuzden kötu füşünmeyi birakın elinizden geleni yapin beniç aralarjnda 6 ay vardi yine kayb etmiştim bunun erken ve geç olmasıyla hiç alakası yok. Gidecekse eger tutamayız . Her şey Allahın iradesinde o yuzden bolca dua edip elimizden geleni yapalım gerisi tevekkul

Binnur54 6 ay oldu canım ben de kalamadım hala. Adete 2 gün var çok belirtilerim var ama kısmet. Herkes bana 6 ay rahim anca toparlanır felan diyordu bakalım bu ay kısmet olur inşallah

kendinizi ne kadar odaklarsaniz o kadar olmaz düşünmeyin zamani vardır deyin ben kurtaj olmadim ama dusuk yaptim ve sonrasinda hep denedik istedik olmuyodu bi türlü doktorami gitsek acaba diye düşündük ama rabbim nasip etti dusukten 7 ay sonra hamile kaldim.

Binnur54 Doktorum 2 ay korun sonra dene dedi fazladan 1 ay daha korundum ne olur olmaz diye sonra Allah in izni ile ovulasyon kullandim ve kaldim yani 3 ay sonra. Kurtajdan sonra ovulasyon kullanilmasini önerdiler bana burada isterseniz deneyin Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin insaAllah 🥰