Selinaygun Feride16 doğum tarihi yakın olanlar az daha tut içinde benle aynı gün doğsun bile diyor 😁 elimizde olsa şimdiye doğurmuştuk 😁😁😁
Prensessannesii52 Selinaygun benimde cuma gün kontrolüm ama 1 hafta oldu benim nişan geleli . Doktor Pazartesi günü suni sancı ile başlatırız dedi
Duruhnd Hafta bugün doktor kontrolüm var temennim yatış yapması 🤭 pekte sancım yok ama inşallah açılma filan vardır 🙏
Selinaygun Şuan da hastanedeyim sabah kırmızı ve sümüksü yapıda kan geldi 1 saat evde oyalandım duşumu aldım hastaneye geldik ve bugün doğurursun dedi doktorum yatışım yapıldı 3 cm açılmam olmuş dua edin kuzular atlatayım bu postu açmak gerçekten de işe yaradı
Prensessannesii52 Selinaygun yaa canım benim gözün aydın bak sabah senin de nişanın gelmiş ne güzel açıklığın da varmış . Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah seni sağ Salim yavruna kavuş 🙏👏🥰😘😘 darısı inşallah benim başıma🙏🙏
Tugba09 Selinaygun vallahada işe yaradı 😅 hemen bizlerde açalım bari. İnşallah en kısa zamanda sağ salim kucağına alırsın bebişini☺️