Arel62 Sblbkc80 Allah bağışlasın öncelikle. Gıptayla okudum hikayenizi ilk hamileliğim ve korkuyorum . Ama öle bir anlatmışsınız ki kontrolle gidip gelmişsiniz gibi. Darısı benim başıma 🤲🏻
Sblbkc80 Arel62 hiç korkma tabi ki zor bir şey ama zor olmasa cennet ayağımızın altında olur mu?şunu düşün eğer normal doğum nasip olursa o cektigin acılar bebegin çıkar çıkmaz bitiyor.Sonrasi bebeğinle sana mutlu bir yasam
Ruhat Nora nasıl o zamana kadar dayandınız agrı eşiğinizmi yüksek acaba benim canım çok acıdı 7 cmde bile yatakda sancıdan kıvranıyodum bende normal dogum yaptım
Yagmurbegum Sblbkc80 Gözünüz aydın sağlıkla büyütün 🤲🏻🥰 bızede nasip olur inşallahhh bende ikinciye hamileyim insallah sızın ki gibi kolayy olurr 🤲🏻🤲🏻😍
Merve_seda Sblbkc80 Maşalllah canım baya ara vermişsin bende o rahatlığa düşmeden ikinciyi getirdim rabbim nasip etti çok şükür kızlarımın arası bir buçuk yaş .
Sblbkc80 Merve_seda çocuk hiç düşünmüyordum ki abimiz büyüyüp.kardesim olsun diyince hadi dedim iyice yaşlanmadan yapalım.Benim de bugün 6.gun dikislerim hala acıyor ama ona da dayanıyoruz iste
Merve_seda Sblbkc80 benim ilki suni ikinci kendi sancımdı evet ikincisi kısa sürüyor ama dikişlerim iyileşmes süresi uzuyor ebem söyledi benim üç hafta sürdü ağrılarım