Asel-2147 Sblbkc80 Allah analı babalı büyütsün inşallah canım darısı bizim başımıza(amin).Bu arada postunun başlığı çok iyi 😆👍👏
pptya01 Maaşallah ya ne güzel. Allah bağışlasın. Benim ilk doğumumda suniyle oldu ama evde sabaha kadar sancı çekmiştim hastaneye hidince geçmişti suni vermişlerdi. 2. De kolay olur diyorlardı rahmin hafızası varmış
1010 Sblbkc80 insallh benmde bigle olur ilkinde cooookkkkk zorlandim allah anali babali buyutsun insalllh🤲🏻
Sblbkc80 1010 2.kolay olur diyorlar belki de benim de onun için öyle oldu Ilki suni ve epiduralliydi bence esas doğum sunisiz ve epiduralsiz olan😀
myboybabyy Scnscan sizin isteğinize bağlı 4 cm açılmadan sonra isterseniz veriyorlar epidural bende öyle doğum yaptım ilkini ☺️
Elifnurdelen Sblbkc80 🤣🤣🤣o ağrıyla nasıl makyaj yapıyorsun anlamadım ben heyecanla korkuyla hayatta makyaj falan yapamam🤦♀️
Sblbkc80 Elifnurdelen valla doğum olmadan önceki sabah yani pazar sabahı istanbulu bilirmisin bilmiyorum kucukcekmeceden leventte kuaföre gidip saçlarımı bile ördurdüm.Rahat ol akışına bırak
Sblbkc80 Opotrace53 inşallah hiç stres yapma bende hep cikmayan cocuk yapmışım diye dusundum.Bence biz yada doktor değil o belirliyor gelme vaktini sağlıkla al inşallah
Sblbkc80 Merve_seda âmin canım tam 8 yıl Esas doğurmak değil araları çokken geçmişe dönüp aynı şeyleri yaşamak zor 😂
Merve_seda Sblbkc80 Maşalllah canım baya ara vermişsin bende o rahatlığa düşmeden ikinciyi getirdim rabbim nasip etti çok şükür kızlarımın arası bir buçuk yaş .
Merve_seda Sblbkc80 benim ilki suni ikinci kendi sancımdı evet ikincisi kısa sürüyor ama dikişlerim iyileşmes süresi uzuyor ebem söyledi benim üç hafta sürdü ağrılarım
Canimkizim2019 Sblbkc80 darısı başıma inşallah aynı şekilde ilk doğumum epiduralli oldu ikincisinide normal istiyorum allahın izniyle
esrams Opotrace53 etrafa kulaklarını kapa ve hiç birşeyi umursama bu dogumdan sonra da dahil hatta senin olumsuz etkileyen kişileri çıkart hayatından gerçekten destek olacakları yerde köstek olmuyorlar mı deli oluyorum sen bol bol hararetli ol 36 dan sonra perina masajı yap