Seda8891 ikizminikler Ya merak ettiğim için soruyorum kusura bakmayın lütfen 🙏 bende 24 haftalık çift yumurta ikizleri biri kız biri erkek kızım aşağıda teklemezleri hep içten geliyor onu hissediyorum sizin gibi sık sık hatta şuan bile tekmeliyor ama erkek olan yukarda sağ tarafımda bir haftadır onun hareketlerini çok az hissediyorum hemen böyle arada 3 kere filan vuruyor bir sıkıntı mı var yoksa normalmi acaba sizde böyle yazınca sormak istedim şimdiden teşekkür ediyorum
ikizminikler Seda8891 sanırım o haftalarda normal canım üç dört gün düzensiz gidiyo sonra düzeliyo 29 oldum şimdi çok şükür ikisinide hissediyorum zaten 26 dan sonra doktorun hareketleri saymanı isteyebilir endişenme inşallah bişey olmaz
MrsBeril gulumse0611 evet dün yaptim 37.haftaya girmeye 1 gun kala dogurdum. 2300 gr dogdu ikiside cok sükür küveze de girmediler
gulumse0611 MrsBeril tam 37 bitince alıcaklar bnimde mesajın iyi geldi biraz gözün aydınn valla 35+6 miydin aldıklarında spinal mi oldun nasldı
MrsBeril gulumse0611 aynen 35+6 idim hadi insallah sen de sağlikla kavusursun. Evet spinal oldum cok rahatti sadece ameliyattan cikinca titreme geldi uzun bir sure ve bel altin uyusuk oldugu icin biraz zor oluyor emzirmek belli bir acida durmak zorunda kaliyorsun. Su an hafif agrim var ama cok onemli degil.
gulumse0611 MrsBeril yaa ne güzel atlattın pazartesi bn inşallah spinalden çok korkuyorum atlatayım bende sağlıkla gelip küveze girmezler inşallah aennkiler nasıl sütün falan
MrsBeril gulumse0611 sütüm cok var ama yetmiyor ikizlere o yüzden mama takviyesi yapiyoruz hem anne sütü hem de mama beraber gidiyoruz.
MrsBeril gulumse0611 ben toparlandım baya iyiyim artik rahat hareket edebiliyorum ama yine de dikislerim patlamasin diye dikkat ediyorum. Ilk birkac gun agrin olur endiselenme cok zorlama kendini o yüzden
gulumse0611 MrsBeril valla biraz daha itiyim rahim tam inmedi yatıp kalkarken çok zor oluyo hala bide bnm sezeryan yerinin üstünde göbeğimde pütürler oluştu genel cerrahiye yönlendirdi krem falan verdi o da acıtıyo biraz 😞
Betulice91 Merhaba öncelikle bebekleriniz hayırlı olsuun bende ikizlerimi bekliyorum ama benim tek yumurta . suanlık 100 gr farkla gidiyoruz 25. Hafta ama daha . ikizlerin arasındaki bu fark kaçıncı aydan sonra açılmaya başlıyor ???
MrsBeril Betulice91 çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun. Benim 30.haftada fark olmaya başladı ama çok aşiri degildi ona rağmen dogumda aynı kiloda doğdular ve herhangi bir sıkıntı olmadı
gulumse0611 MrsBeril taşınmak zorunda kaldım epey zorladım malesef inşallah birşey olmaz iyileşemedm tam sen nasıl oldun yatıp kalkarken acıyo mu göbeğin
Beety26 MrsBeril eltimdede oylw olsu tuo bebekle hamile kaldi. Kiz erkwgi simistirmisti dogunca kiz daga saglikli wrkek ise sagliksiz hasta cocuk ve cokkk asabi cocuk. Oldu. InsAllah sizde oylw olmazzz insAllah insAllah