Denfeh MrsBeril kaçıncı haftadasın benimde bu güne kadar başasağıydı ve hep korkuyordum bu gün birinin döndüğünü öğrendim belki seninkide döner
gulumse0611 MrsBeril tek yumurta ikizimi bnm doktorum da riske atmayalım dedi özellikle tek yumurta ikizlerinde
gulumse0611 MrsBeril anladım belki risk bi tıkdaha azdır bnmde ikisi baş geliş kafa kafaya vermişler 😍 ama sancım çıktı düzensiz de olsa bel ağrım çok var bakalım nolcak ne kadar dayanıcaz 🤲🏻
MrsBeril Aysegulum27_ daha gitmedim yarin gidicem insallah iyilerdir bakalim artik gün verir diye dusunuyorum
gulumse0611 MrsBeril aynen öyle dua ediyorum yarın nst var sancı çıkmasın diye biraz rahat edicem ozaman sen nasılsın 🤗
MrsBeril gulumse0611 gittim oglan 2007 kiz 2270 olmus sali gunu insallah bebeklerime kavusuyorum sezeryan olacagim
gulumse0611 MrsBeril tam olarak kaçta alcaklar bnmde bugün kontrolüm vardı gelmezlerse salı kontol var ama bana da artık gün vericek acil bişey çıkmazsa çok indiler aşağıya ama
MrsBeril gulumse0611 sabah 9da hastanede olucam ama kacta alirlar bilmiyorum aynen benimde bayagi asagidalar artik. 36miz bitiyordu persembe gunu zaten
gulumse0611 MrsBeril hafta olarak kaçta alcaklar diye merak ettim benmde pazartesi 36 bitiyo inşallah tabi o günü görürsek bazen çok aşağıdalar sanki gelcekmiş gibiler bazen iyiyim
MrsBeril gulumse0611 evet dün yaptim 37.haftaya girmeye 1 gun kala dogurdum. 2300 gr dogdu ikiside cok sükür küveze de girmediler