MrsBeril gulumse0611 en son gecen pazartesi gitmistim. Her hafta gidiyorum once nst sonra doktor kontrolumuz oluyor.
Aysegulum27_ MrsBeril kaç kilo şuan altaki bebek dahamı zayıf oluyor sende.birde doğum nezaman olacak
MrsBeril Benim biri sagda biri solda. Soldaki oglan epey bir suredir sikisikti. O yuzden kilo aliminda sorun vardi.ama hala fark kapanmadi. Dogum icin 2 haftamiz falan kaldi sanirim. Tam tarih vermedi doktor. Haftaya tekrar gidicem belki o zaman tarih verir.
Mervella34 MrsBeril benim bebeklerimden biri 33 de doğum kanalına yerleşmişti , 35+6 da doğum yaptım.Diğeri de onu itiyordu sürekli doktor muayene ettiği günün ertesi gününe sezeryan günü verdi..
MrsBeril Mervella34 benim de 24.haftadan beri biri kanala yerlesti. Hala beklemedeyiz ama kac kilo doğdular?
MrsBeril gulumse0611 benimkilerin kilo alimi gitgide azaldi sikistiklari icin insallah seninkiler alir. Bu arada doktor normal dogurtabilirim seni istersen dedi sizce hangisi daha mantikli karar veremedim hala
gulumse0611 MrsBeril yok benmkilerinde almıyo yavaşladı ona üzülüyorum gene de elimden geleni yapıyorum. Ben sezerryan olucam şuan için tek plesanta bide bnm riske atmayalım dedi doktor
MrsBeril gulumse0611 kan akıslari ve sulari iyiyse kilo 2.planda olan birseymis. O yuzden dert etme. Bende basta uzuldum kilo alamiyorlar diye ama diger seyleri yerinde oldugu icin biraktim.
gulumse0611 MrsBeril renkli doppler çekilde kan akışları iyiydi sularıda doktor emin olmak için kendi de baktı suları normal dedi sonra doktor da öyle dedi kilosu biraz iyi olursa küvezde kalmaz diye istiyprum kilo alsnlar ama minyonum boyut belli gene bugüne geldik şükür diyorum. Çarşamba kontrolüm var gene bi önceki kontrolümle arada altı gün var bakalm okadar günde kaç kilo alcaklar şimdi yemeye çalışıyorum epey