Cinarmom Mervecankurtt Alakası yok ablam sezeryan istedi hayır bi sıkıntın yok diyerek normal doguma teşvik etti.. kesinlikle sezeryan yanlisi degil.. ilk hamileligmde ona gittim şimdi ikinci gebeligimdede ona gidiyorum önce Allah sonra o diyorum o güveni bana verdi çünkü.. müthiş biri
Tugba19 Mervecankurtt özgül bekar a gitmiştim ben hiç memnun kalmadım 14.haftafa bebeğin suyu biraz az dedi gitgide azaldı 17.haftada tamamen bitti apar topar Ankara’ya gittik bebeğimi kaybettim sancı ile.normal doğum yaptım sonra kürtaj oldum demem o ki bizi oyaladı riskli olduğu halde perinatolojiye yönlendirme bizi ve bunu her özel hastane soran.herkese söylüyorum o.kadina girmesinler diye
SCSA Mervecankurtt canım normalde istanbulda doğum yapacaktım ama eşimin memleketi çorum a gelince özel hastanede emine demet hocayla tanıştım.Allah razı olsun o kdar iyi ve pozitif bir doktor ki doğuma ve bütün kontrollerime emine demet hocaya gidecegim.Hiç pisman olmazsınız.
Kelebekdegilkepenek Bende özelde burcu hanıma gidiyorum,riskli bir gebeliğim var.sağolsun aklımdaki soruları okuyormuşçasına bilgilendirme yapıyor ben çok memnunum, pztsi günü randevum var bakalım bebeğim iyimi 🥰
Mervecankurtt Kelebekdegilkepenek bende başta çok kararsız kalmıştım Sinan bey ile burcu hanım arasında oturduğum yerde çok gidip memnun olan var burcu hanıma
kubusssss17 Hmdsnsy fatma hanımdan neden memnun kalmamıştınız bende şuan ona gidiyorm 32.haftayı doldurdm
kubusssss17 Hmdsnsy sünan bey 32.haftada çalışabilir raporu veriyor mu memur anne adaylarına bilginiz var mı
ArasisMom Mervecankurtt Kesinlikle Sinan Özer derim en başından beri gidiyorum 37. Haftadayım ve çok fazla tavsiye aldım onun üzerine gittim
kubusssss17 ArasisMom sinan bey 32.haftada çalışabilir raporu veriyor mu memur anne adaylarına bilginiz var mı
Hmdsnsy kubusssss17 isterseniz verir bana da söylemislerdi ama ben suan iş çalısmadıgım için ve kendi işletmemm oldıgu için gerek görmemiştim
ArasisMom kubusssss17 32. Haftada soruyor çalışıyor musunuz vs. Diye ben şuan çalışmadığım için gerek duymamıştım
Atesbeyinannesi Merhabalar ben de çorum özel hastanesine gidiyorum da Sabri beye ama randevuda sormayı unuttum haziranda doğumum olacak inşallah epiduralli normal doğum istiyorum da hastanede epidural var mı doğum yapanların bilgisi var mı acaba 🥰