ayse-nurr- Kızlar daha 16. haftadayım bio oil kullanıyoruö yaklaşık bir aydır ama göğüslerim şimdiden inanılmaz çatladı her yerime sürdüğüm için aldığım yağlar uçup gidiyor. Lierac krem gereksiz pahalı ona eş değer memnun kaldığınız yağlar neler
Srzrk ayse-nurr- Aslında Lierac en iyisi sanırım kremler içinde. Bio oil 125 ml fiyatı 85 tl civarında. Lierac 200 ml fiyatı 140 tl civarında. Oranlayınca bio oile göre çok pahalı değil
Dndulgr ayse-nurr- ben biol bi şişe kullandım. Ama içeriğini beğenmedim.bi daha almadım. Şimdi kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum. Memnun kaldım. 27.haftadayım çatlağım yok çok şükür
Seyma-Liva ayse-nurr- ben bio oili göbeğim ve göğüslerime sürüyorum vücudumun geri kalanına ise bebe yağı kullanıyorum çünkü dediğinigz gibi başa çıkılmıyor fiyatlarda pahalı. 33. Haftamdayım şimdi mustelaya geçtim günde 1 mustela günde 1 bebe yağı sürüyorum daha çatlağım yok çok şükür
Betulkalkan ayse-nurr- ben trendyoldan indirimce 120tl civarı almıştım 22.haftamdayım cok şükür oluşmadı birazda kişiden kişiye degişiyor canım bazıları hiç kullanmıyor ama bir seyi yok
Mucizebebegimm123 c-life catlak kremi var cok araştırdım. Kullanan herkes cok memnun. Bende ondan almayi dusunuyorum.
ayse-nurr- Srzrk bio oilin iki şişesini 140 tlye almıştım 1 ay önce bir şişenin yarısı bitti şuan ama lierac çevremde kullanan hiç yok karnıma bacaklarıma kalçalarıma falan sürünce çok çabuk bitmez mi diğer yağlar gibi?
Zuhal14 ayse-nurr- bende bioil kullanıyorum memnunum kişiden kişiye değişiyor demek ki mustela da kullanmıştım ama oda lierac fiyatı civarında
Zuhal14 ayse-nurr- bir de ne kadar süre de kullanıyorsun ki hergün kullanman lazım yarım şişe 1 ay da çok az kullanmışsın kullanım önemli
Srzrk ayse-nurr- Yani ben 2 aydır kullanıyorum. Az kaldı yenisini aldım. Ancak sadece karnıma sürdüm. Bacaklarıma kalçalarıma sürmedim çatlamaz diye düşündüm 😀
Nesrincente ayse-nurr- 400 ml 200 e aldım trendyol dan yeni krem gibi değil jel tarzı cok cabuk biteceğini düşğnmüyğtım suan bacak malca gobek gögüs Kollarıma suruyorum yorumlara yazn herkes hıc catlagım olmadı yazmıs o yuzden en iyisi sanırım her soyleyen lierac dedıgı ıcın aldım umarım ıse yarar
ayse-nurr- Zuhal14 daha erken diye her gün kullanmadım iki günde bir kullandım ama hata etmişim inşallah diğer yerlerim çatlamaz 😒
Ezgito Haftadan beri duzenli bir şekilde lierac kullanıyorum. 32. Haftaya kadar hiç çatlağım yoktu. Şu an 36. Haftadayım çatlaklarla dolu karnım. Kimisi de kullanıp çatlamıyor. Kişiden kişiye değişen bir durum 🤷🏼♀️
ayse-nurr- Ezgito evet bir de o var çatlayacak mı çatlamayacak mı onu da bilmiyoruz o yüzden bi dünya para 😂
Mucizem-m Benim ablam hamileyken lierac kullandı ilk andan itibaren yinede çatladı karnı genetik kızlar biz yine önlem alalım ama olacağı varsa oluyor
Srzrk ayse-nurr- Bebe yağı kullanıyorum bir de. Ama bakalım inşaallah çatlamayız. Genetik galiba zaten işin özü 😀
ayse-nurr- Seyma-Liva ayda bir şişe bitirmemiz gerekiyosa 85 tl zaten şişesi gerçekten başa çıkılmıyo 🤦♀️
Selda_29 Lierac almayın derim 3. Ayda beri kullanıyorum şimdi 8 aylık olduk karnım hep çatladı olacağı varsa oluyor
Nesrincente Selda_29 yaa yorumlarda herkes fçcok ıse yaradı yazmıs demekkı vucut la alakalı umarım vnde yarar 🙄