edaslan Merve0751 inşallah bizimkide biraz geç gelir 3 ü geçer. şuan 2buçuğuz. içerde ne kadar çok kalırsa iyi kafasındaım ☺️
Sevil3425 Busetunazeytin ya benim ilk başlarda biraz risk vardı doktor ilişkiyi yasakladı şuan 36 haftalığım hiç ilişki yapmadık bu dezavantaj mı oluyor acaba
Aknkbr Merve0751 öncelikle hayırlı ugurlu olsun sağlıcakla büyütün 🤲🏻☺️ Size sormak istediğim gece yanınızda eşiniz mi kaldı yada siz bebeğinizle rahat ilgilene bildiniz mi benim eşim çok kalmak istiyor ama etraftakiler beceremezsiniz diyo
Merve0751 Aknkbr benim yanımda kendi Annem kaldı. Açıkçası bebek bakmayı bilen birinin kalması daha iyi olur çünkü doğumdan sonra yorgun oluyorsun dinlenmek istiyorsun o sırada hem sana hem bebeğe bakacak birisi daha iyi olur özellikle ilk doğumda
Dlraufuk Bende 38+2 oldum dün kontrolüm vardı çatıma baktı normal dedi bebeğin başı zaten tamamen kanala oturmuş ama bende ağrı ne sancı hiç bişey yok doktor belli olmaz heran da gelebilir dedi ama hiç gelecek gibi değil
Merve0751 Dlraufuk bende gelmeyecek sanıyodum oğluşum bi cuma günü sabah ezanıyla çıkageldi hiç belli olmaz anlayacağın
Ayserksi Sedumhu kesinlikle katılıyorum… bende aynı şekilde sessiz kalmak mümkün olmadı sancılarımı bağırarak karşıladım bu biraz da olsa rahatlatıyordu.
ipekipek Melike145334 sizin bu mesajı atmanız çok daha yanlış. Hanfendi en azından korkan insanları cesaretlendirmis birde sizin yazdıklarınıza bakın . Kadının kadına şiddeti gibi olmuş.
Bellaaa Merve0751 Maşallah darısı bize., bana zamanı geldiğinde. 15+0 daha çok var bana 😆mutlu mesut bebisinle sağlıklı ömür olsun uzun ins annesi💕🙏
Merve0751 Sevil3425 bende herhangi bir risk olmadığı için kesmedik biz ha 34le 37 arasında yaklaşık 1 ay olmadı mesela bende tahriş vardı ara verdik sonrasında devam ettik bi sıkıntı olmadı doktorunuza sorun bi isterseniz
Eslem23 edaslan benimkide başı aşağı tarafta ama doktor daha tam dönüp kanala girmemiş dedi kanala girmesi için ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu
edaslan Eslem23 bn kanala girmemesi için ekstra şeyler yapıom 😁 içerde ne kadar kalırsa kilo alır bizimki geriden gelio
Wonderanne Merve0751 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Zerin1234 Merve0751 çok güzel hayırlı olsun Rabbim yavrunuzu sizlere bağışlasın darısı sağlıklı zamanında herkesin başına benimde birlikte 🙏
edaslan Natuvane 4200 ile normal doğuma giren arkadaşım war. inan bebişin zayıf olsaydı kilo alsın derdin ☺️ bebeğin kilosu iyise bakımıda kolay oluomuş. dış dünyaya daha rahat adapte oluomuş.