Merveturksoy Busra06cnar vallaha ben instagram dan zbebe den alışveriş yapıyorum aşırı uygun ve kaliteli
Huriyeolgn Tuanazra bende takıl edıyorum ama guvenılır mı emın olamamıstım urun aldınız mı memnun musunuz
Tuanazra Huriyeolgn neredeyse herseyini oradan aldım çok kaliteli çok güzeller hatta 6 9 ve 9 12 aylik bile stokladim daha bebis doğmadan😁
Huriyeolgn Tuanazra bende baya kaydettım canım cok guzel seyler var emın olamamıstım bende alayım o zaman 😀
minnie11 Busra06cnar beğendiğim ürünleri uygun bulduğum siteden satın aldım. Özellikle İmaj marka olanların kalitesini beğendim tavsiye ederim. imaj, aziz bebe, lcw marka sipariş verdim. Www.minnakbebe.com’dan da memnun kaldım.
61Aysen Busra06cnar Yakın civarinda Gimsa varsa Lc waikiki urunleri getirmisler indirimli satiliyo 2 kazak 2 alt 1 zibn 60 tl aldim ben gecen gün bi bak derim
kbrMEVA Busra06cnar valla canım ben enucuz bebek market den aldım mükemmel ürünleri çok kaliteli dokuz ay giydi ve sürekli yıkadım ne solma ne çekme kumasida çok kaliteli hem hesaplı hem çok ilgililer bu çocuğuma da oradan alacam çok memnunum ben instegram dan baka bilirsiniZ
Reyyhan Busra06cnar canim lcw nin internet sayfasında da cok oyi indirimler oluyor gecen kizima 200 tl ye neler aldim neler zaten lxw nin kalitesini biliyoruz güzel ben o yüzden gülerek aldım
kbrMEVA Busra06cnar aynen ben şuan fransada yim kuzenime para gönderecem sipariş verecem kuzenim alıp bana gönderecek o kadar memnun kaldım ki istersen, deneme amaçlı iki ürün alın geldiğinde kalitesine filan bakin
Mihrimah41 Busra06cnar canm e bebekte hangi markaya baktın bilmiyorum ama kendi markaları gayet kaliteli. Yıkıyorum yıkıyorum taş gibiler özellikle zıbınları hep e bebekten sadece kalıpları çok küçük. Oğluma 1 yaşından beri neredeyse 3 yaş zıbın giydiriyorum. Ben trendyoldan çok şey aldım aziz bebe ürünleri taş gibi hastane çıkışlarını filan rahatça alabilirsin kalıplarında büyük oluyo
Busra06cnar Mihrimah41 bikaç ürününe baktımda ne dikjat çekici duruyo nede kumaşları güzeldi canım LC ve HM den aldıklarım çok çok daha iyiydi oraya göre ama zıbınlarını pek incelemedim doğrusu