Busra06cnar Merhaba bayanlar dün bebeğimiz için ilk defa alış verişe gittik bi kaç mağaza baktık ve E bebekten memnun kalmadım kalitesiz ürünler. H&M in ürünleri güzeldi fakat onlarda biraz tuzlu geldi bana bi zıbın 70 80 tl. LC waikiki nin HM ye göre biraz daha uygundu ürün kalitesi olarakta fena değil e bebeğe göre daha iyi. Fakat şimdi netten bi araştırma yaptım trendyoldan falan oralarda daha da uygun ve ürün seçeneği fazla ama kalitesi hakkında kararsız kaldım daha önce getirten kullanan varmı yardımcı olur musunuz?
Eddaliko Busra06cnar Ben nedense trendyoldan bebek için zevkime göre hiçbişey bulamıyorum😏Genelde lcw ve hm aldım.Hm ilk aşamada pahalı görünse de coklu tulumları avantajlı oluyor☺️👍🏻
Epifenomen Busra06cnar e bebeğin her ürünü güzel olmuyor, hello baby ve for my baby markalı olanların kalitesi güzel. Trendyoldan hangi markalara baktığınıza bağlı, her ürün aynı kalitede değil
Zuhal14 Busra06cnar Trendyol dan da aldım civil den de e bebekten de lc waikiki den de en çok çeşit civil de vardı be gerçekten kalitesi güzeldi trendyol dan aldıklarım da % 100 pamuk olmasına dikkat ettim lc den aldıklarımın bi iki tanesinde boyası diğer elbiselere geçti çok üzüldüm e bebekte çok çeşit yoktu Bolu mağaza da bana sorarsanız trendyol ve civil
Bgmky Busra06cnar lcw ürünleri genel olarak kaliteli ve uygun geldi bana. Kendi uygulamasını indirip outlet kısmında uygun ve güzel şeyler var. Trendyoldan da koton kids ten bir ürün aldım hem kalitesi kötü hemde parça eksik geldi. Hm ürünlerine diyecek laf yok diğerlerine göre pahalı olabilir ama fazlasıyla kaliteli
Busra06cnar Epifenomen aynen o yüzden tereddüt de kaldım bazıları tanıdık markalar bazıları hiç görmediğim isimler
Busra06cnar Zuhal14 aynen bnde 2 e bebek gezdim ikisindede pek iç açıcı şeyler göremedim. Civile de bakamadım ama trendyoldan daha umutluyum bnde
Busra06cnar Bgmky Aynen gayet kaliteliydi HM LC netten uygulama olarak aklıma gelmedi açıkcası tşkrler👍💕
Elmaveannesi Busra06cnar enucuzbebek.com var ben ordan sipariş ettim 10 parca şeye 150 tl odedim gayet uygundu ve urunleride 100de 100 pamuk
askvehuzurum Elmaveannesi bende ordan sipariş ediyorum.. İlk bebeğim a dan z ye herşeyğ alıyprum almaya devam ediyorum çok beğenerek alıyorum
Ikimelekannesi26 Busra06cnar ben oğluma da kızıma da getirtiriyorum. Civil ve en ucuz market sitelerinden alıyorum memnunum herhangi bi sorun yaşamadım
Selo39 Busra06cnar ben lcw alıyorum canım kalitesini beğendim fiyatları da uygun , civil de çok iyi canım bir bak istersen
Edsn Minicity,en ucuz bebek market,mtc baby hepsinden sipariş verdim ve aldım ürünleri hem kaliteli hem güvenilir hem de fiyatları gayet uygun
DaisyMom Busra06cnar daha 18+2 gunluk gebeyim bir kizim olucak trenyoldan cok cok uyguna yari fiyatina aldim trenyolda koton kids urunlerini tavsiye ederim sadece giydireceginiz aydan bir beden buyuk almanizi tavsiye ederim.mesela 4 yada 5 aylik bebege 6.9 ay aldim.12 parca urune 158 tl verdim.Ve dun 235 tllik bir alisveris daha yaptim 20 tlilik takimlar aldim kizima ve elbise felan hastane cikisi lcw nin urunlerini aldim bu sefer.Magazada kiyafetler cok pahali.Simdi yazlik kiyafetler cok uygun yazin giydirmek icin kiyafet aliyorum.Arama motorunda istediginiz markayi isaretleyin en dusuk fiyatlari listeleyin 10 tl ye tsortler aldim.Bir sort 40 tlden 12 tl dusmutu onu aldim tabi simdi 40 tlye geri yukseldi.Yani demem o ki ben cok memnun kaldim her iki markadan.Ayrica lcw den alinan urunler faturanizla beraber magazaya degisim icin goturebiliyorsunuz.
Huriyeolgn Tuanazra bende takıl edıyorum ama guvenılır mı emın olamamıstım urun aldınız mı memnun musunuz