Bgmbgm Ftmhsynhfsa ben başladım 38 haftalığım ama 36 da başladım faydası olmadı galiba 😂 5 tane yiyorum
NurdanHakan Ftmhsynhfsa ben ne hurmalar yedim suyum bile patladı ama açılmam olmadı olmayınca olmuyor allah neyi nasip eder bebeğin Nası gelmek isterse öle geliyor
Karnimdahayatvar Babymam ben hamileliğimin başından beri düzenli hurma tüketiyorum yanlış mı yaptım acaba?
Helin Karnimdahayatvar canm yanlis yapiyosun surekli yemek iyi degil bebek icin zararli doguma iki hafta falan kala her gun bir tane yemen yeterli
Babymam Karnimdahayatvar rahim kaslarını gevşettiği için erken yemeği önermiyorlar canım 36 dan sonra yiyin diyorlar ama abartmadan yemekte ben bir zarar görmüyorum canın cektiğinde yiyebilirsin bence bir iki tane🤗
Gizemimibekliyorum Helin Ben de hurma almayı düşünüyordum. Ne zararı var ki bebeğe? Faydalı diye biliyordum ben.
senaA ben 36. haftada basladim gunde 5-6 tane yiyorum. şu zaman basla diye kimse soylemedi kafama gore 2 haftadir yiyorum hergun
Helin Karnimdahayatvar bencede yeme rahmin acilirsa bebegin dusme ihtimali var kac haftaliksin bu arada
Edirefp Ftmhsynhfsa ben sürekli yiyorum bebek için çok faydalı bi besin ben açılmayı kolaylaştırdığını düşünmüyorum 25. Haftadayım. bununla ilgili bi doktor açıklamasıda yok. Tamamen şehir efsanesinden ibaret bişey 😜
Helin Edirefp dediginiz gibi bebege faydasi olsa doktorlar hamileligin basinda ye diye onerir doktorlar hep 37 veya 38 haftadan sonra oneriyor ki yavas yavas acipma yapsin ki bebek kolay gelsin
Helin Gizemimibekliyorum faydali normalde ama rahmi actigi icin bebek daha kucukken dusme riski var o yuzden doguma yakin yedigin zaman senin icin cok iyi olur dogumun kolay olur yani
Nurztekin haftamdayım doktorum 36+0 da gunde 6 tane hurma yemeye basla dedi canım . bir bardak adacayı iç dedi bakalım 😊