morbahce Deva01 inşallah hayırlısıyla umutlandığın gibidir bana da yaz umudum olsun . Güzel haberler inşallah🙏
ftmm38 morbahce benimki tüp bebekti transfer tarihine göre 6 haftalık aslında normal ama adete göre 8 haftalık oluyor sanırım geç yerleşti bilmiyorum 😊
Birkucukkelebek morbahce peki kese boyutu haftanızla uyumlu mu ? Benim daha önce böyle birşey başıma gelmişti ben de geç döllenme olduğuna inanmak istemiştim ama benim kesem haftayla uyumlu embriyo gerideydi o yüzden geç döllenme ihtimali kalmamıştı
morbahce Birkucukkelebek doktorum geç döllenme olabılır dedı 5+6 görünüyornuş. 7+5 deıl bu dedı. 2 hafta önce keseyi görmüştük bugün de embriyo olmuş ama kalp atışı yoktu :( 1 hafta bekletti 2 doktorda
Birkucukkelebek morbahce böyle olup sonrasında duyan çok kişi var. belki daha yeni gelişti ve embriyo ilk oluştuğu zamanlarda kalp atışı duyulmaması normal. Bir hafta sonra tam duyulacak kadar büyümüş olur zaten.. umarım güzel haberler alırsınız
ftmm38 morbahce duymadık ama gördük ordan minicik atan bisey vardı çok şükür doktor da çok şaşırdı umudum yoktu benim dedi hatta bende iyiki ben kaybetmemisim umudumu dua etmişim dedim😊
haziranin25i morbahce inşallah duyarsın canım 🤲🏼 geç dollenme olabilir demiş doktor biraz da olsa umudunu kaybetme
morbahce 87tugbaoguz88 doktorum bugun beklıyordum duymayı dedi, bide geç döllenme olabilir dedi bide 5+6 günlük dedi e okadarlıktan kalp duyulmaz ki anlamadım kafam davul gibi. Sen ne kalp atışından ne zaman önce kontrole gitmiştin peki😞
87tugbaoguz88 morbahce ben ondan önce 6 haftalikken gitmistim sen kalbini ferah tut bence cok yakinda duyucaksin❤️
morbahce Birkucukkelebek benim de tesellim bu zaten, en azından embriyo oluşmuş önceki gidişime göre ilerleme kaydetmiş sadece kalp atışı kadar büyümemiştir diye tesellı etmeye calısıyorum kendimi . İnşallah hayırlısıyla duyarız haftaya teşekkür ederim🙏
Zeynep_adem58 morbahce alttanda baktilarmi eltiminde gorunmedi o haftada alttan muayeneyle duyulmus su an 31 haftalik
morbahce Zeynep_adem58 evet her ikisi de alttan muayene etti. Birinin makinası daha köyü olduğu için embriyoyu göremedi ama kendi doktorum görmüştü bu gittim doktorda onayladı zaten evet embriyo bı diye..sadece kalbin duyamadılar onu da ya küçük olduğundan yada sağlıksız olduğundandır dedielr. İkisine de hazırlıyorlar işte insan neye umutlanacağına şaşırıyor