bebegim_28 Kızlar kaç kilo olmuş bebişler bizim bugün kontrolümüz vardı 32+1 deyiz 2 kilo 27 gram 46 cm dedi gayet normal iyi dedi doktor bi de başı aşağıdaydı 😬😬
Epifenomen bebegim_28 ay kontrole gidemiyorum covid belası yüzünden, 33+0 olduk ben de çok merak ediyorum
bebegim_28 Epifenomen bende 4 haftadır gitmiyordum 3 haftada bir çağırıyor doktorumuz ben 1 hafta daha geç gittim çıkmak istemedim
bebegim_28 babysevgi oh maşallah bende gitmem gereken tarihten 1 hafta sonra gittim yoksa geçen hafta gidicektim
bebegim_28 ecembugra53 çok teşekkür ederiz canım doktor gayet iyi dedi baş aşağı pozisyonunu almış dedi acaba erken mi sizde dödü mü bebişler
ecembugra53 bebegim_28 tam haftası canım normal zamanda dönmüş 😊 bende 34 haftalığım benim lise 28 de dönmüştü korkma bebekler dönebiliyor 😊 sen kendini yorma cok dikkat et
bebegim_28 ecembugra53 çok saol canım ahh ev işleri olmasa 🥴 düzenli yapmasam birikir bu defa daha yorucu oluyor 😬
bebegim_28 babysevgi 26 da başka bir doktora görünmek durumunda kaldık başı aşağıda dedi sonra 28 haftada kendi doktorum gördü yukarıda dedi 32 de kendi doktorum bugün başı aşağıda dedi 😁
ecembugra53 bebegim_28 ev işleri bitmez canım yap yap bitmez 😂😂 evi temizlemeye giriştim eşimle beraber yapıyoruz Doğum olmadan bitirelim dedik 😂😂
Mervetly Bugün 32 olduk çok şükür. Benim de 28.haftada baş aşağı dönmüştü hala da o pozisyonda çok şükür. 31 hafta da gitmiştim kontrole kilosu 2150 gr dı boyu 43 cm di. İri biraz oğluşum
bebegim_28 Mervetly oy maşallah bizim de kızımız olucak inşallah eşim ve ailesi biraz zayıf insanlar inşallah o konuda onlara çeker anasına çekmesin bi ömür diyet yapmasın çocuğum 😂😂