Cigdm gunesveguney inşallah böyle devam eder ccuma tekrar yapicam testi ona göre daha gitmem keseyi görmeye giderim
Zdgnsym93 Lalin2580 moral bozmayın sağlıkla ilerler inşallah ☺ bende 9 ile öğrenmiştim iğneden sonra 12.gün kan testiyle 🌸
Cigdm Zdgnsym93 sonra değerleriniz nasıl ilerledi benim de ilki 9 iki gün arayla 28 ikigunsonra bugünde 91 çıktı
gunesveguney Kdryns22 yaaa hic anlamiyorum ki canim degerlerden 2 kati olmali diyolar ama tam bilgim yok :( doktora gidecek misin napcaksinn
Cigdm Kdryns22 ilkini saat kaçta verdin ikincisini saat kaçta verdin erken ilkine göre erken verdiyse de bı kaç değer oynar
Kdryns22 Cigdm ilkini aksam saat 9da verdim iki gun sonra yine aksam 9.30da verdim canim saatlerin ayni olmasina ozellikle dikkat ettim
Zdgnsym93 Cigdm değerlerimiz yakın gibi önce 9 iki gün sonra 29.71 sonra 58 sonra 143 benimki tam ucu ucuna artış oldu korktum açıkçası ama şimdi 15+2 yiz Allaha çok şükür 🙏🌸 size de sağlıklı gebelik dilerim inşallah sağlıkla gelsin tüm bebekler
Cigdm Kdryns22 biraz az ama tabi bı iki değer %60 artış var takip et canım iki gün arayla bı oynama mutlaka olur sagliksizsa en diselenme üzülme herşey biz insanlar için güzel düşün bekle
Kdryns22 Cigdm dort gun sonra tekrar ver dedi simdide doktorum dusuk yasayinca insan acabami diye endiseleniyo ama rabbim ne eylerse guzel eyler rabbim hayirlisyla dileyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah canim ❣️
Neslihan1903 Lalin2580 rakam önemli değil 2 gün sonra iki katı olması çok önemli rabbim gönlüne göre versin 🤗
Cigdm Zdgnsym93 çok sevinfim bunları söylememe dünden beri araştırıp duruyorum catlamadan sonra 12.gun 9cikti demi bende diyorum acaba sagliksizmi olucak
gunesveguney Lalin2580 2 katina cikmis sonucta canim ne guzel adetine ne kadar kala 20 cikti senin? Benim degerim oyle ciksa bi derin nefes vercem sukur diye :( adetime 2 gun kala 26 cikti tekrar kan verdim korkuyorum insallah benimde yukselmistir
Cigdm Lalin2580 canım üzülme ikiye katlamis demin bı arkadaş yazdı 9dan 29 a sonrada 50 ye daha sonraki 159 olmuş şimdi 15haftalikmis yani rabbim ol der olur asla umudunu yitirme herşey onun elinde sen bol bol dua et