Tubaa00 Rmeysa_1661 oğlum iyi Allaha şükür sağolun sorduğunuz için 🥰 iyi gidiyor maşallah cuma günleri görebiliyorum sadece hergün hemşireleri arayıp bilgi alıyorum 🙏🏼
Tubaa00 Deletedmom54 sağol canım teşekkür ederim, iyiyiz ikimizde Allaha şükürler olsun 🙏🏼🤲🏼 Sende yavaştan başlarsın inşallah , Allah vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin❣️
Zuzuum Suig00 bebeğe giden 2 damarda çeltik var bizimde bu sebepten kızım 31+5 de doğdu ve 54 günlükken melek oldu yavrum şimdi corasprin kullanıyorum size tek damar diye mi vermediler acaba
Esraaelisa1 Tubaa00 Geçmiş olsun canım benim kuzenimin bebeğide az kilo ile doğdu sonra güvezde kaldı ve çıktı çok iyi baktı annesi bak şimdi 2 yaşına girdi kocaman oldu korkma güçlü ol Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Tubaa00 Esraaelisa1 Sağol canım çok teşekkür ederiz 🌸 böyle duydukça içim az da olsa rahatlıyor, güçlü olmalıyım biliyorum ama içimdeki telefon çalar da bi aksi haber gelir korkusu sanırım oğlum evimize gelene gitmicek iyi olsun sağlıkla kavuşalım inşallah ❣️🤲🏼
Busraer Tubaa00 canim allah sabir versin bebişinede güç versin meleklerimiz cok gücluler insallah bir an önce bulundugu durumu asıcak ❤
Tubaa00 Busraer İnşallah canım amin🙏🏼🌸 Allah annelerimizin yardımcısı olsun ordaki büyün yavruları bağışlasın inşallah
Hakanrabia Tubaa00 benim yigenimde 28 hafta 1.200 Gr doğdu su ancok sağlıklı maşallah tam bir cimcime 1. Sınıfa basladi kahvaltı bı tava sucuklu yumurta yiyebiliyor kadar da gelişti 😊 sizin de herşey Güzel olacak inşallah hiç üzülmeyin 💐
Tubaa00 toprakumsal Evet canım ben özelde doğum yaptım pendik bölge hastanesi, bütün özel hastanelerde yapılıyor diye söylendi ama ne kadar doğru bilemem, yanlız acil doğuma alınmam gerektiğini bildirdi doktorum ve o yüzden kan alındı hızlı test yapıldı
Esraaelisa1 Tubaa00 amin canım 🙏🥰 Dediğim gibi kuzenim çok zor zamanlar yaşadı hastaneye git gel v.s ama üstesinden geldi şimdi çok yaramaz yerinde durmuyor Allah bir şekılde yardım ediyor hatta 1 ay önce kız kardeşi bile doğdu ☺️💜
Tubaa00 Esraaelisa1 Maşallah Allah bağışlasın ailesine onları 🤲🏼 Bi oğlunuzu alabilirsiniz deseler dünyalar benim olucak hepinizle de paylaşıcam burda 💕 tekrar teşekkür ederim canım🌸Esraaelisa1
66horbullayf Tubaa00 bende bugun kontrolde 36 haftalik bebegimin 34 hafta ile uyumlu oldugunu sag uterin arterde centik (bebege giden damarlarda centik )oldugunu ogrendm ciger gelistirici iyne vuruldm hafyaya kadar kilo almzsa gelismezse alcm dedi dr psikolojim bozuldu
Tubaa00 66horbullayf Üzülme canım bebeğin için ve senin için hayırlısı nasılsa öyle olsun bende çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim ama riskleri bana hem kendi doktorum hem de dermatolojideki prf anlatınca en doğrusu için doğumu kabul ettim, senin haftan da baya iyi ama inşallah Vaktinde doğar bebeğin sağlıkla kavuşursunuz❣️🤲🏼