Gulsinem forever23 insalllah göstersin artık 😊 ama pozisyon çok önemli ben en başından beri hep sırt üstü yatarak bacak bacak üstüne gördüm 🤷
Zeynepahmett Sedaasell hadi yaa:)) tam 15 haftalık gittim kesin konuştu erkek diye:) ben de şimdi iskillendim değişebilir o zaman :)
Esmaaaa_15 Sedaasell ben ultrasan fotoğraflarına bakınca sağda görünenler kız oluyor soldaki erkek sizce doğruluk payı varmı öğrendiniz mi merak ettim🤔😂😂
Sedaasell Esmaaaa_15 bizim bi ultrason resminde sağ da diğerinde sol da nasıl alıcaz bugün de öğrenemedk. 😔
Esmaaaa_15 Sedaasell ya öyle oluyor mu ki ya bunu da ilk kez duydum kaç haftalıktı sizin oğlu olanların bakıyorum ultrason resminde Kafa solda görünüyor kızı olanların sağda oluyor
Sedaasell Esmaaaa_15 o belli olmaz ki bebek sürekli hareket ediyor dönüyor benm kızımda bi sağda bir soldaydı arkasını dönüyor bu bebeğim de çok fazla 🙂
Esmaaaa_15 Sedaasell ben yanlış biliyormuşum 😁 insan merak ediyor gerçekten bazende bebişler inat ediyor
Dilekyc Valla cnm ilk zamanlar hep erkek dediler sonra radyoloji uzmanı kız dedi insan ikilemde kalıyor bu hafta yine gitcem
Esmaaaa_15 Dilekyc sağlıkla gelsin inşaallah radyoloji detaylı ultrason mu oluyor acaba özellerde mi oluyor
Sedaasell Dilekyc bana da kızımda %99 erkek dediler 22 hafta ya kadar sonra kız dediler hep belirsiz kaldk hastahane çıkışını bile ara renkler aldk kızım oldu doğana kadar hep tedirgindk 🙂