Ayseozmenucar Bende 12 de ogrendım ama 17 . Kontrole gıdecem netleşsın diye daha randevuna varsa bir ıkı hafta bekleyebılırsın 😅
Sedaasell Ayseozmenucar randevuma 3 hafta var ben evlilik yıl dönümüzde öğrenmek istiyorum 14+3 oluyor o zamanda 🙂
Kaderaladag Sedaasell biz gittik tan 14+1 de yüzde doksan kız dedi ama cok cikolata yedim hareket etsin diye😂
Sedaasell Kaderaladag benim kızımda 17 haftalıktı %99 erkk demişti doktor kızım oldu şu an 2 buçuk yaşında😂
Gulsinem forever23 ben 30 haftalik hamileyim ama net bir cinsiyet hala yok öğrenemedik bir türlü detaylida bile net söylemediler napicam bilmiyorum 😞
forever23 Gulsinem demekki sizin bebiş göstermemiş bizim bacak arası hep görünür şekilde oluyor gittiğimizde 😇üzülmeyin inşallah gösterir.
Ayseozmenucar 14 de gosterır zaten 😊ama bende hastaneye gıtmeden araba da başladım vişne suyu çıkolata sonra doktor gecıkınce yıne yedım girene kadar attım agzıma çıkılatayı ve bebişim o kadar belırgın gozuktu kı tam ortada 😅
Gulsinem forever23 insalllah göstersin artık 😊 ama pozisyon çok önemli ben en başından beri hep sırt üstü yatarak bacak bacak üstüne gördüm 🤷
Zeynepahmett Sedaasell hadi yaa:)) tam 15 haftalık gittim kesin konuştu erkek diye:) ben de şimdi iskillendim değişebilir o zaman :)