Ronyaseda Esrgt45 Ben 37 haftaligim 38 en geç 39 a kadar olsun istiyorum ama bakalım o ne zaman gelmek isterse şuan tık yok
Esrgt45 Ronyaseda inşallah canm bnse şıan itibariyle 38+4 oldm bakalm bizm kızçenin pek geleceği yok ama umarm sizinkide vaktinde gelir🙂
Neseli68 Hiç inanmayın benim kızım 42. Haftada doğdu. Hatta etrafımdakiler doktor bilememiş seninki kesin erkek diyorlardı 🙄🤣🤣
Esrgt45 Neseli68 yok işte kız tam gününü doldurmaz bilmem ne daha nler nler diyolar çok garip batıl inançlar🙄
Opotrace53 Esrgt45 evet gerçekten tam olarak böyle hissediyorum.karnım bile inmedi hiç aşağıya göğüslerim büyümedi süt falan yok gibi içinde😔Sanki 6 aylık hamileyim kaldı son 7 gün doğum adına tek bi belirti yok
fubaaa00 Esrgt45 aynen 40.haftamin icindeyim su an hala ayaklariyla kasiklarima vuruyor gelmek istemiyor sebek🤣🤣🤣
Deletedmom417 Esrgt45 bugün bi yakınım akşam 7 de suni sancı ile 41 haftalık doğum yaptı 🙈 kız erken gelir yalanı ile 41 haftadır bekliyordu🤢bende 37 haftalık hamileyim bende bekliyorum kızım ne zaman gelir allah bilir💃
Esrgt45 Deletedmom417 ah işte ah bunları duydukça erken gelme ihtimalini biz mi itiyoruz acaba psikolojikmen🙄🙂