Zeyyno_ Tgbakdgl Bana aşı kartı verdiler tarihleri yazdılar o tarihte gitmiştim sende ona göre günüünü hesapla gidersin 😊
yagizefeninannesi Tgbakdgl evet canım yaptırdım doktoruma da danışmıştım yaptır sorun yok demişti, 21 haftalıkken ilk dozu vurulduk, önümüzdeki pazartesi 2.dozu vurulucaz nasipse
Tgbakdgl yagizefeninannesi yagizefeninannesi doktoruma soramadim ben saglik ocagina gittigimde yapilmasi gerekiyor denilince yaptirdim doktoruma sormadan yaptirdigim icin endiseliydim biraz ama sorun yok herkes yaptirmis :))
yagizefeninannesi Tgbakdgl sorun yok kuzum yani riskli hamileliğin yoksa, bebek hareketlerini hissettiysen, sorun yok benim doktor kontrolüm vardı aşı vurulacağım gün ondan gitmişken sorayım dedim zaten o da onayladı,
iremermek13_ Tgbakdgl 20 haftalıkken yaptırdım bide 24 haftalıkken bide bebek 2 aylıkken yaptırcam 3 tane oluyo bildiğim kadarıyla
mucizemhu Bende yaptırdım 1.de 2.de evet sonradan biraz ağrı oluyor üstüne yatarken felan ama korucak bişey yok dokunmasan ağrıyı hissetmessin