nisemom Mucizemm34 yoğurt kefir süt ürünleri ile yarım meyve yiyebilirsin. Hatta tam da yiyebilirsin ama sadece bir ara öğünde diğer ara öğünlerde yarım yemelisin
Mucizemm34 nisemom çok canım istemedikçe hiç yemeyim diyorum 2.teste kadar mantıklı mı bilmiyorum ama :( sizde de varmı gebelik sekeri
KardelenYB Merveosm sanırım bıraktıracak yada başka bişi diyecek 2 hafta boyunca rapor ıstedı daha önce ıstememişti
RabiaMG nisemom bugun gittik canim goremiyoruz sut biraktik. Doktor pazar sabahi 1 kez hafif bielr nobet gecirdi dedi. Bazi testler yapilmis sonuclari cikmamis carsamba yine gidicez. Doktorda 4 gun dha gozlem altinda tutup cuma cikaririz insallah dedi.
Nesse86 KardelenYB Malesef seker bazilarinda az yesende dikkat etsende oluyor.Bünye meselesi bende taniyorum bir kac kisi bitanesi cokta yemiyordu kendiside hamileliginde cok zayifti ama sekeri cikti.Dogurunca yok oluyor.Allah yardimciniz olsun.
KardelenYB Nesse86 amin canım Allah razı olsun evet kılıyla hıc alakası olmuyor He benim ilişkili maalesef direncim den kaynaklı kılo alıp vermeye çok musaitim bir ayda 7 kilo almıştım şeker yüzünden malesef sımdı veriyorum işte onları gidiyor yani istemsiz
KardelenYB nisemom bende kalsın önemli değil de kızımda olmasın çok korkuyorum onda çıkar diye ben nasıl diyeceğim çocuğuma onu yeme bunu yeme diye inşallah onda olmaz
Mucizemm34 KardelenYB en iyisi 2.teste kadar çok aşırı istemedikçe yememek canım. şeker yüklemesi kaç kez yaptın değerlerin nelerdi?
nisemom Mucizemm34 var canım hiç yememek de sıkıntı çıkarabilir. Bu seferde şeker yükleyince daha da fırlamasın. Sen canın çekince yarım ye
Sinemcetin20 KardelenYB evt 75 ictm ama onlara göre yüksekmiş bide 2ci kez oldu başta sağlık ocagndaki doktrum 2ci saatin sonucuna bakmya gerek yok dedi kadın dogumcuda 2ci saat önemli dedi 2ci kez yuklme yapıldı 5 hafta snra evde ölçümler 81 90 124 71 böyle cikiyo açlık tokluk