Sumru Sahika8989 çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah🙏 Dualarımız seninle inşallah bu bebeğinin kalbinde de bir sorun çıkmayıp sağlıcakla kavuşursun yavruna inşallah 🙏
Sahika8989 Ss123 suan tepecik hastanesi icin iyi diyorlar sehir kadin hastanesine gidiyorum. Oncede oraya gitmistim gene oraya gidicem nasip olursa doguma baska hastane yok zaten.
Ss123 Sahika8989 çok morelim bozuldu 😔 lütfen yavrularımıza bişey olmasın allahım 🙏 hamileyken karnınızda hareketleri nasıldı peki ? Soruyorum ama sakıncası varsa sormam isterseniz
Hayatuysal34 Sahika8989 sıkı takip ediliyrm doğunca 6 aylıkken veya 1 yalında ameliyat sana ne diolar
Sahika8989 Ss123 morelinizi bozmayin. Ne yasacaksiniz bilmiyorum ama cok zor gercekten sabirli metanetli olmaniz gerekiyor gercekten. Benim hamileyken herseyim cok guzeldi. Gercekten hareketleri kipir kipir sanki 9 yasindaki cocuk gibi ne istedigini anlatiyor herseyimizi paylasirdik cok guzeldi.
Sahika8989 Ss123 hayir tabikide sakincasi falan yok. Cunku alistim ben uzulmuyorum cok seviyorum cennet kusumu rabbimin yanina gonderdim emanetimi teslim ettim benc
neslihann87 başınız sağolsun allah sabır versin diğer kuzularda şifa versin inşallah bende kalpten dolayı 3 aylıkken kaybettim bebeğimi 2 yıl önce hamileyken öğrenmiştik ama hemilelik süresi boyunca hareketlerinde falan hiç anormallik yoktu çok iyiydi
Sahika8989 neslihann87 benim anne karninda oyleydi iste ikinciye hamileyim insallah bidaha olmaz kafam hep orada