Ftmakerim Ogretmenhanim92 çok merak ediyorum 36 +1 oldum su an normal doğumla alakalı bir sıkıntım görünmüyor akintim çok geldiği için günlük ped kullanıyorum suyum gelse ped kullanmama rağmen anlarmiyim acaba?
Ogretmenhanim92 Ozsen35 8cmden sonrası sıkıntılıydı bende onda da istersen epidural verelim ama sonuna geldik bence almayalım sen yaparsın dedi ebe😊 ıkınma problemi olabilir dediler
Ogretmenhanim92 Asenana kesinlikle normal doğum istiyorsan yaparsın hemen sezeryana yönelme derim ben canım
Ogretmenhanim92 Belinaynannesi kendimi hep en zoruna hazırladım ben sancıları da sakin karşılamaya çalıştım böyle üstesinden geldim canım. Bana sakinliğinle kazandın seni örnek göstereceğiz dediler
Ogretmenhanim92 Tugba_c inanın sezeryan en kolayı. Kolayını her zaman seçeriz ama önemli olan güzel bi an yaşamak güzel bi hikaye bırakmak. Yoksa her şekilde doğacak bu bebek😊
Ogretmenhanim92 Avakado-34 biz kadınların üstesinden gelemeyeceği birşey yok önce buna inanın. Sezeryana yönlendirmek en kolayı ama bunun kararını yine siz vereceksiniz.
Ogretmenhanim92 GGamzee epidural ağrıyı azaltan bişey tabiki daha kolaydır epiduralle ama her durumda yapılmıyor epidural. Belli bi açıklık lazım
Ogretmenhanim92 Sevgi_nur sancım gelmedi. Çok korktum arada ağladım panik yapmamaya çalıştım hastaneye gitmek istemedim korkudan🙈 sancım açıklık 5 cm olduktan sonra geldi öncesi sancıdan sayılmazdı
Ogretmenhanim92 Heyecanlianne- düzenli olarak çok yapamadım ama doğumun olduğu gün hepsini yapmıştım doğumu hızlandırdığını düşünüyorum.
nagsal-48 Ne güzel maşallah hayırlı sağlıklı günleriniz olsun hep birlikte inşallah 🥰🥰🥰 darısı bizlere inşallah
Kumru2960 Ogretmenhanim92 maşallah ya gözlerim dolu dolu okudum rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin. Eşinizde yanınızdaymıs doğum da ne güzel hangi hastane de yaptınız acaba ücreti neydi
Ogretmenhanim92 Heyecanlianne- 3 set skuat, pilates egzersizlerinin hepsi, 45 dk yürüyüş, bir de evime merdivenle çıktım. Ha bir de korumasız ilişki😊