Babykurtay eymaHzalzusta bana şuan herşey normal dogum için müsait diyor şükrü bey ama şimdi arkadaş istifa etmiş dedi moralim bozuldu resmen
eymaHzalzusta Babykurtay evet sukru bey gitmis benide hastaneden aradilar cok uzuldum😔 Onun icin ilk defa serdar beye gitcem 🤔
EmineGneDemir Babykurtay hastaneden aradılar 2 gün önce istifa etti başka bir doktora randevu almak ister misiniz diye bende şaşırdım ve üzüldüm çok beğeniyordum doktoru
Dilaranit5806 HamiEsmaAydn bende ilk dogumumu orda yaptim cok memnun kaldim ikinciside orada olacak kismetse
HamiEsmaAydn Dilaranit5806 benimde öyle 😁 aralarında da cok bi yas farkı yok cocuklarımın siz kime gidiyosnuz
Dilaranit5806 HamiEsmaAydn ya ne guzel tanisalim hemen 😁 instagram kullaniyorsaniz ekleyebilirsiniz dilaranit5806
Rabiaak81 eymaHzalzusta benim ilk doğumum kordon düğümlenip boynuna dolanmasindan dolayı Antalya’da sezaryenle oldu oyuzden bilemiyorum normal yapmak isteyen insani neden sezaryene alsın ki bi sıkıntı yoksa
Rain81 eymaHzalzusta çok mu belli etmişim 😂 evet canım kısmetse Asel olacak kızımızın adı ❤ Sen kaç haftalık hamilesin, bebişin cinsiyeti belli mi
Rain81 eymaHzalzusta güzel seçim 😂😬❤ Anlamı çok hoşuma gidiyor ve çok kibar nazik bi isim kız çocuğuna çok yakışıyor 😊 isimleriyle yaşasın minnoşlarımız