ayminaninannesi Birgul cuma günü verdim ilk kani 43.3 cıktı dün adet günümdü bugun tekrar kan verdim 291.19 cıkmış doktora gittim doktor çok güzel artmış dedi ultrasonda baktı 3 4 haftalik dedi haftaya salıya gel keseye bakalm dedi
gunesveguney ayminaninannesi benim de adetime 2 gun var kan verdim 26 cikti inaallah bwnimde artarrr guzelceeee 💜💜
Mom103 ayminaninannesi 2 ye degil 5 katlanmış sanki 🙂 güzel kardeşim çok iyi şuan korkma sakın stres yapma.
ayminaninannesi Mom103 tesekkur ederim stres yapmıyorum ilk hamileliğim endişe yaptım hiç bilgim de yok dün doktora gittim haftaya keseyi görmek için çağırdı hayırlısı ile görürsem şükür 🙂
Pembgl ayminaninannesi İkiye katlamanın bile üzerine çıkmış benim de adetimin İkinciGününde 560 çıkmıştı
Mom653 Kızlar banada dua edermisiniz transferin 11. Günü beta HCG 253,67 çıktı doktorum iki gün sonra yeniden kan vermemi söyledi yarın kan vericem dualarınıza ihtiyacım var sağ salim dogusun inşallah melegimiz
Aytek99 ayminaninannesi ya ne guzel Allah saglikla kucagina almagi nasip etsin canim ya❤️❤️isteyen herkese nasip olsun