ayminaninannesi Kızlar beta hcg cuma günü 43.03 çıktı dün adet günümdü bugün kan verdim tekrardan 291.19 cıkmış sizce değer nasıl 2 ye katlamışmı ?
Birgul ayminaninannesi çok iyi katlamış tabi daha da fazlasına katlanmış maşallah🌸 hep sağlıkla artsn inşallah
kardelen214 ayminaninannesi Hayrlı olsunn canım Rabbim hayrlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah değerlerin de güzel daim olsun kuzum
Birgul ayminaninannesi rica ederim🌸 3-4 gün sonra tekrar verin zaten kese görünene kadar kan istiyolar benim geçtiğimiz salı 512ydi birazdn kese için gidecem inşallah sağlıkla görünür dua edinn 🤲🏻🌸🌸
ayminaninannesi Birgul guatr var kuzum.ben o yüzden bugün doktora randevu aldım ilaçlarımı ayarlatmam gerek alttan muayene yapilmiyo degilmi
ayminaninannesi Birgul sağol.cnm şimdi çıktım doktordn normal ultrasonla baktı haftaya keseyi görmeye gidicez🤗
Birgul ayminaninannesi hayırlı olsun canım😇 bende keseyi gördüm bugün şükür herşey normal 7. Haftada kal atışı duymaya gidecez🌸
Birgul ayminaninannesi 5+5 adetime göre ama 5+3 çıktı ultrasonda 8593 çıktı hcg 7. Haftada kalp atışına gitcez
ayminaninannesi Birgul cuma günü verdim ilk kani 43.3 cıktı dün adet günümdü bugun tekrar kan verdim 291.19 cıkmış doktora gittim doktor çok güzel artmış dedi ultrasonda baktı 3 4 haftalik dedi haftaya salıya gel keseye bakalm dedi