Sumeyrasalik Jdiebsh bende 22 haftamda yaptirdim canim aslinda aramalari gerekiyor gebelik takibi yapmiyorlar mi hatta benim oturumum memleketimde dogumu orda yapicam ordan ariyorlar beni bilgilendiriyorlar burda misafir olarak yaptiriyorum herseyi
Jdiebsh Sumeyrasalik demekki ilgilenmiyolar baksana hic aramaz mi ilk hamileligimde cok ilgilenmisti eski ebe hastane cantani hazirla diye bile aramisti bilgilendirmisti buda hic alakasiz
Nrykml Sumeyrasalik benim son adet tarihime göre 20 haftalık görünüyordum sağlık ocağı aradı gittim yaptım ama muayenede 16 17 haftalık görünüyordum geç döllenme olmuş benim gebeliğim ..doktoruma sordum 16 haftalikken yapmis oldum diye sorun olmaz dedi
cico-20 Jdiebsh ılkını 20. ,ikinci de 24. Haftamda oldu ☺️Saglık ocagnda ılgılenen ebem aradı ona gore gttm her ıkısınde. Zatı ayda bır de cagırıo kan ıdrar testı ıcın
Nrykml Jdiebsh 16 . Haftadan sonra yapılmaya başlanıyor bu aşı. 20 ..haftada yapilmasinin sebebi de bebeğin hareketlerini tam hissedip annenin içinin rahat olmasıymış.
HGa Jdiebsh canım 19 haftalıktan oldum. Senin sağlık ocağına gebe olduğunu bildirmen gerekiyor öncesinde
Jdiebsh HGa gebelik kaydim yapildi 6 haftalikken bide 12 haftalikken gittim hic tarih falan vermedi normalde yapildi d vitamini vermisti o kadar iste