Jdiebsh Kızlar tetenoz aşıları ne zaman başlıyor ben 21 haftalik gebeyim ama saglik ocağından falan hic bilgilendirme olmadi 😒😶
zepbjk Jdiebsh 21-22 arası olmuştum ilk dozu sen kendin git aramaları lazımdı aslında kaydında mı problem var acaba
Jdiebsh Cicilibicili. Evet 2 kez gittim bi kayit icin bide kizimin takibi vardi o zaman gittim nasi durumun falan dedi iyi bi sikinti yok gidiyorum kontrolumu dedim tamam dedi yolladi
Jdiebsh EsinCemreDogan bilemedim ki bende artik baslamasi gerekiyo diye dusunuyodum hic arama olmayinca sasirdim aldilar aslinda noyu falan ama unuttular heralde😂😂
Cicilibicili Jdiebsh 20. Haftadan itibaren başlıyo. Takip eden hemşireniz sizi bilgilendirmesi gerekiyodu. Siz arayın sağlık ocağınızı söyleyin
Kbrazs bende yarin gidicem asi icin 20 haftalik oluyoruz.benide arayan yok ama tarih vermislerdi kayit yaptirirken bende o tatihte gidicem.aramalarini beklersek ooo 😂😂
Smyrpd Jdiebsh ben de nerdeyse 23. Haftada yaptırdım ilk dozu, bugün 2. Dozu olmaya gidicem inşallah 😀 1 ay sonra ikinci doza geleceksin demişti ebem aşı kartı veriyorlar zaten
Sumeyrasalik Nrykml bende merak ettim.acikcasi neden erken yaptirdiniz siz mi yaptirdiniz yoksa saglik ocagi mi gelin yapalim dedi
Nrykml Sumeyrasalik benim son adet tarihime göre 20 haftalık görünüyordum sağlık ocağı aradı gittim yaptım ama muayenede 16 17 haftalık görünüyordum geç döllenme olmuş benim gebeliğim ..doktoruma sordum 16 haftalikken yapmis oldum diye sorun olmaz dedi