SalEz Slnnxx Teşekkür ederim İnşallah benim eşimi de alır burda ki doktorum almıyor 29 haftalık hamileyim eşim sadece ultrason kağıdında görüyor
Damlaefe SalEz hayır ben sezaryen istiyorum dedim tamam dedi sezaryen ile doğumum gerçekleşti diretme ısrar yoktu
Cgdm_018 Emne123 ben de ramazan beye gidiyorum. Kuzenim 4 gün önce doğum yaptı. 2750 normal doğum ücreti vermiş. Ramazan beyin hastasıydi. Doğum öncesi ve sonrası ebeler hemşireler herkes çok ilgiliymis. 37+3 olduk kizimla bekliyoruz.
Cgdm_018 SalEz giden akrabalarım vardı. Dogumlarini gerçekleştirdiler. Gayet memnunlardi. İlgili bir Dr olduğunu söylediler hep.
SalEz Damlaefe muayene sorasım eşleri içeri alıyor kesin alıyor demi pandemiden dolayı almayan doktor varda biri alıyor demişti ama emin olmak için tekrar sormak istedim
Damlaefe SalEz alıyorlar benim eşimi alıyordu hatta annem filan geliyordu onu da alıyordu ikisi beraber giriyorlardı yanımda
Yakamoz050 İkisine de gittim ama Yeliz hanım cok sempatik ve cok ilgili geldi bana. Su an baska sehir de olduğum icin gidemiyorum ama doktorumu özledim inanın
SalEz Damlaefe teşekkür ederim sağlıkla büyüsün inşallah bir de bana sezeryan hakkında bilgi verir misiniz 😇