Wonderanne Esrakrc Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗 bende senin gibi doğumdan sonra 10 gün sancı çektim gazim coktu doğum ne ki bunun yanında dedim ama geçiyor çok şükür 🌷
Tuanazra Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin inşallah.bugun 35+3 olduk bizde. Kac kilo dogdu acaba
Merveturksoy Esrakrc ilerde olması da skinti inanın sua n 38 e gircem 40 hafta lik hamile ağrı ve sancıları çekiyorum
Tuanazra Esrakrc masallah sübhanallah. Kilolarimiz ayni erken dogum riskim var ondan merak ettim. Saglikla buyutun insallah
Wonderanne Esrakrc ben iki doğum şeklini de yaşadım valla suni verildi açılma olmadı zorunlu sezaryen oldum çok zor sezaryen sonrası
Haleediz01 Benimde bobregimde büyüme var şuan 34+4 haftaligim erken doğum riskim var sancım oluyor sürekli
KsmAnnesi Haleediz01 merhaba Haleediz01 rabbim saglıkla bebeginzie kavustursun inşalalh 😍 bende 34 haftalık gebeyim suyumda azalma var bebeginizin şuanki ağırlığı nedir
Sevgi_nur Esrakrc h Esrakrc sağlıkla büyüsün inşallah yazılarınızı okudum pekmezde kilo ypiyormu bebege
Esrakrc Sevgi_nur evet kan yapar sizede. Ben hamıle kaldığımı ögrendıgımden beri her sabah aç krnıma içtim
Akg Esrakrc maşallah canım ya Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Boyu kilosu nasıldı 35 haftada doğmasına göre