Dtanne Ebrusrtkpyln buraya yazan doguruyor galiba ben de yazayım bari😂 38 deyim sadece arada karın agrım var ilk gebeliğim 40 ı geçmişti bakalım bu da oyle mi olacak🤣 nişan geldi diye sakın acele edip doktoru darlamayın ben o yüzden suni almıştım evde kendi sancınızı bekleyin
Ebrusrtkpyln Dtanne hafif sancım var nstde çıkmazsa eve gidicem bakalım canım dua edin bende size ediyorum
Esmaemir17 Fatmanurrr23 Cannm bende doğuramıyorummmm diyordum ki 40+3 pazartesi sabah suyumun gelmesi ile uyandım ve şuan kuzum yanı başımda 😍Rabbim sana ve bütün bekleyiş için de olanları bebeklerine kavuştursun inşallah🤲🏻🤲🏻
Ebrusrtkpyln Alyak1 evet ve durmadı hala geliyor ama normalmiş şimdi doktordan geldim sancılarımın çoğalmasını bekliyorum dua edinnn
Bngsrp Bende yaZayım bari belki nişanım falan bi belirti gelir😂😂38+5 im vajina agrılarım dışında benmde bi sıkıntım yok🥺son günler çok zor ne yatabiliyorım ne kalkabiliyorum artık sağlıkla gelsin kuzular🙏💙🎈
Esila454a Fatmanurrr23 benim 41 hafdada oldu dogum son gunde sabah nisanim geldi aksam suyum 8 santim aciklik vardi korkudan bayildim sezeryan oldum oda yetmedi dikisimin bi tarafi acildi yaram acik bebegimede bakamiyorum😥😥😥😥