Ebrusrtkpyln Gunesim_dogacak_06 aaa aynı günümüz doğurursan haber ver bari 😀😀 bizimkinin geleceği yok gibi 😀
Gunesim_dogacak_06 Ebrusrtkpyln ay inşallah bugün gelirler ya😁 hergun sabaha karşı doğuracam diye uyuyorum sabaha kalkıyorum tık yok 😂haberleşelim bencede 😊
Ebrusrtkpyln Gunesim_dogacak_06 umudu kesmeyelim belki bu sabaha gelir 😂😂 en çok merak ettiğim şey şu nişan sanırım 😂😂
Seyma-6619 Alyak1 ben de aynıyım bekliyorum sizde haber verin inşallah 😅😃benim kızım dönmedi bi de hala.
Gunesim_dogacak_06 Ebrusrtkpyln insallah. benimde sancılardan çok nişan ve su en merak ettiğim konulardan 😂
Milkyol 39+5 iz. Ne sanci ne baska bisey. Henuz dogum kanalina bile girmemis bizimki. Sezeryan olmak istemiyorum ama gidisat o yonde sanki :(( son zamanlar hic gecmiyor
Elfnz 38+4 um. Bugun kontrolum vardi. Ne sanci ne acilma hicbisi yok. Gerci catim darmis. 2 gun sonra spinal sezeryan olcam. Saglikla gelsin oglum insallah 🧿
Dtanne Ebrusrtkpyln buraya yazan doguruyor galiba ben de yazayım bari😂 38 deyim sadece arada karın agrım var ilk gebeliğim 40 ı geçmişti bakalım bu da oyle mi olacak🤣 nişan geldi diye sakın acele edip doktoru darlamayın ben o yüzden suni almıştım evde kendi sancınızı bekleyin