Kapalikutu Kızlar 39+0 suyum geldi hastaneye geldik sancım ve açılmam olmadığı için suni sancı verilecek. Çok korkuyorum dua edin 🙄
Busraer Kapalikutu korkma canım kendini rahat birak hersey bir anlık bebegin gelince unutuyorsun❤😘allah yardımcın olsun tek avazda kurtulursun inşallah
Kapalikutu MehZey Tontinimontin Fatmanurrr23 Tomrisme selin4141 Busraer sağolun kızlar suni sancı ve aksiliklerle dolu normal doğum hikayem oldu. Çok yoruldum inşallah ilk fırsatta anlatacağım. İnşallah sizler de biran önce kavuşursunuz minik mucizelerinize 🥰
Tontinimontin Kapalikutu gözünüz aydın Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah haberleri bekliyoruzzz
Kapalikutu Tontinimontin inşallah korkutmak istemiyorum ama aksilikler peşimi bırakmadı. Yoksa zor değil 🌸
Tontinimontin Mom10 olsun çok şükür kavuştun ille ağrımız olacak sancımız olacak bunları zaten göz ardı edemeyiz ama kurtuldun öyle düşün🥰
Mom103 Kapalikutu canım ama sezeryanın yeri çok geç duzeliyor . Bebegini kucagina zor alıyorsun. Ama alta olan dikiş cabuk iyleşir henuz sıcak sıcak o yuzden haraket edemiyorsun