Hafsa3734 Kızlar 3.gebeligim ve ameliyat sırasında sonra tskilcagini düşündükçe kalbim sıkışıyor daha önce çok canımı yakmışlardı çıkartırken sanırım ondan sezeryan olucam 3.kez ve ben tek sondayı nasıl taktiricam onu düşünüyorum
DilanDag Hafsa3734 sondayi doktorum operasyona başlamadan uyuşturulurduktan sonra takacaklar sana dedi ama, çıkarırken okadar acıyor mu🤪🙄
Hafsa3734 yasen1 bende çok korkuyorum ya 😞😞 narkoz verildikten sonra takılsın istiyorum ama doktorlar kabul etmiyor
Sydabskrt Deletedmom417 Hafsa3734 çok mu acıyor eyvahhh eşim e netten bakacam dedim bakma dedi korkup kafama takarm diye bakmadım 39 a gircem sezeryan olursam yapılacak mi bu smdiii😑
Sydabskrt Deletedmom417 ay canım benim 🥰 eşim huyumu bildigi için bakma dedi bende bakmadım çünkü urkulecek birşeyse eğer biliyorum kafama takacamm🙄ve çok utandım suan babama sormuştum ben 2 gün önce ona takılmış adam bana karnından takılıyor dedi 😳
Hafsa3734 Sydabskrt yani bazılarına çok zor yada acıtan bisey gelmeyebilir canım korkma hemen benim çok canımı yaktılar sanırım ondan ama sen nasıl bisey olduğunu bilmediğin için korkma belkide diceksin ne kadar basitmiş
yasen1 Sydabskrt aman aman amann bakma🤦🏼♀️ ben simdi izledim yok yok ben bunu blmem hastaneyi birbirine katarım gbime gelio
Feyza_d Sydabskrt canım uyustuktan sonra takılmasını iste bana da ebe takacakti ben istemiyorum ameliyathanede takın dedim orda takıldı uyustuktan sonra
Deletedmom417 Sydabskrt yaa😁alttan takılıyor vajinaya banada takıldı ben bi ara ameliyat oldum ama ben uyurken takmışlar hissetmedim çıkarırken hissettim😌
Sydabskrt Hafsa3734 bilsem sorar miyim ilahi keşke önce googleden baksaydım elim vdiolara gider urkerim diye bakmadım da 🙈lafı açıldı sormuş bulundum ulu orta çok acıyor mu baba diye bile sordum aman allahimmmmmm
Gulden2416 Sydabskrt iç korkma canım rabbim herşeyin hayırlısını versin yavrularımız sagsalim gelsinde tün agrılar sızılar geçiyor benim ilk dogumum normaldi ikici istemeden sezeryan oldu sezeryandan korkan bi insandım ama oglumu kucagoma alınca bütün acılar geçti gitti şimdi kızımı bekşiyorum rabbim saglıkla versin inşllah😊🙏
Sydabskrt Hafsa3734 bencede bakmamak lazım geçen biri de burada normal doğumda makatima kadar yırtıldim dedi eşimin başının etini yedim özele gidelim sezeryan olacam diye sonra öğrendim sezeryanda belden iğne sokuolar normal doğum a geri döndüm bu çocuk diyor nasıl çıkacak 🙈😀😀
Hafsa3734 Sydabskrt aslında epidural senin isteginle oluyor belden uyusma ben tamamen uyudum ve öyle yarim bayılamam yani onu ver bunu ver derken doktorlar birbirlerine korkudan bayılırım sanırım 🤦♀️🤦♀️😊
nazldemr Sydabskrt Belden yapılan iğne, damaryolu açtırmakdan daha kolay ve acısız. Acısı sinek ısırığı gibi bişey korkmayın :))