her kese meraba iyi akşamlar anneler ve anne adayları . 😌ben bi kez spinal sezeryan oldum 2018de kızım doğdu . doktor çatı kemiği dar dedi diye . itiraz etdim ama en iyisi böyle dedi sonra canlı doğum görünce gerçekden ben yapamazmışım anladım😳 . neyse esas konuya geçeyim şimdi hamileyim 6 aylık vee napıcam o kadar çok korkuyorumki ben genel anesteziden😢 . ve 2. kez spinal anestezi olmak fikri beni şu an korkutuyor ki . 😖bel ağrısı falan kalır bi zararı olur 2 kez olmak falan .🙄 aranızda 2 kez spinal anestezi olan varmı ? varsa fikirleri benim için şu an çok önemli . teşekkürler önceden 💕
spinal sezeryan
çok teşekkürler yanıt için . sırt ağrısı falan yok dimi
aylamamdv genel anestezi oldum iyikide öyle oldum. Çok rahat neden korkuyosunuz ki 😊
_Semtember_ uyanamamaktan😖
aylamamdv Allah korusun. Ama korkacak bisey yok. Hayırlısıyla doğar insallah 😊🌸
aylamamdv genel aneztezi ile yaptım ilk doğumumu şıp diye uyuyorsunuz. Uyanamamak diye birşey yok herşeyi size göre ayarlıyor aneztezi uzmanı. Eğer yaşayacak ömrünüz yiyecek rızkınız var ise uyanıyorsunuz tıp çok ilerledi azraili görene kadar yaşarsınız 😊 korkmayın bu konuda içiniz rahat olsun . Ama bana kalırsa genel anezteziyi tercih etmeyin sonrasında öksürük boğaz kuruluğu ve uyanır uyanmaz ağrılar çabuk hissediliyor bunlar da haliyle yoruyor insanı 🤗
ozgeya, Doğum Hikayeleri etiketini kaldırdı.