Kızlar kaçıncı hafta da beli oluyo hangisi olucağı?
Normal mi? Sezeryan mı ?
Asena-34 normal doğum için bir engel yoksa ve anne istiyorsa benim doktorum 40+2 yi bekleriz yoksa sezeryan ile alırız dedi. Şuan 38+6 yız 8 gün bekliyoruz
Asena-34 sezaryen sectim çok pişman oldum. Tabiki bünyeden bünyeye değişir ama normal doğum şansı varken sezaryen tercih etmeyin. Benim gibi 😊😊😊
Asena-34 catinin normal olup olmadiginda bakiyorlar egerki uygunsa normal doguma aliyorlar cok darsa bebek cikamiyacak gibiyse sezeryan oluyosun cnm ayni ben gibi 😍
2 tane normal doğum yaptım biri zorlamıs olmasına rağmen su an 3.gebeligim bir aksilik olmazsa inşallah yine normal istiyorum
Sahika8989 ya ben onu merak ediyorum ne zaman bakıyorlar diye
Asena-34 kimi doktor doğum esnasında bakıyor. Çünkü nasıl desem 2 çatı varmış ve doktorların baktığı dışta olan çatı gibi düşün. İçte olanı muayene ile anlamanın ihtimali yokmuş. İçteki kemikten çocuğun geçip geçemeyeceği doğum esnasında belli olduğu için dıştakine doğum sırasında bakıyor kimi doktor ki bana da bu çok mantıklı geldi. Ama genel olarak 37-38. Haftadan sonra oluyor çatı muayenesi
Nesliyazmazz ama zaten sezeryan 38. Haftada olması gerek
Asena-34 32 haftadan sonra diyr biliyorum cok fazla hatirlamiyorum cunku 11 ay falan gecti uzerinden ikinciye hamileyim .
Asena-34 ben suan 37+0im ve bebegim makat pozisyonundaydi sezeryan günü belirliycektik . Ama bugun döndüğünü ve normal doğum olabilcegini oğrendim . Haftaya carsamba gidip cati muyanesi olucam . 38+2 oluyor . O zaman normal doguma el verisli mi degil mi anliycaz . Bazi doktorlar bebek basasagi olsa bile cati muaynesi yapmiyomus dogum baslayinca sezeryan mi normal mi diye karar veriyomus ..bazisida bebegin bas asagi ise 36 37 de cati darligina genisligine bakmak icin vajinal muayne yapiyolar