fatoss25 Prenses_B_ kaç kere kontrole gittin canım ben 6 haftalıkken gittim daha da gitmedim doktor 4 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ama pek yaptırmakta istemiyorum senin fikrin ne yaptıracak mısın
Prenses_B_ fatoss25 ben 3 defa gittim canım en sonki 10 gün önceydi sonra banada 1 ay sonra gel testlere baslayacaz dedi. Yani yaptıracam ben Allah korusun Bişe falan cıkarsa önlemini alırız. Ama sen git bence sadece 1 defa az değilmi
Gkdmrtfnk fatoss25 6 haftalıkken bana da tek kese var dedi daha dün gittik keseyi dün gördü sonradan mı kendini gösterdi yeni döllenmiş olabilir mi bilmiyorum başka doktora da gidicem yarın 😊
fatoss25 Gkdmrtfnk ben 6 haftalıkken gittim daha da gitmedim karnımda baya belirgin oldu ikiz olabilir mi diye eşimle düşünüyoruz
fatoss25 Prenses_B_ canım eşimin işinden dolayı Erzurum’un bir ilçesindeyiz burda da doktor bulamıyoruz merkeze de sürekli gidip gelemiyoruz izni Cumartesi Pazar’a geldiği için biraz sıkıntı oluyor Ekim’in 4 nde gideceğiz inşallah hem biraz geç gitmek istiyorum cinsiyetini de öğreniriz diye
Hypatia Ben 2 haftada bir gidiyorum ya,ama bu sefer 10 ekimde çağırdı,3 hafta olacak,öncesinde bir düşük yaşadım,2 hafta karnımda ölünbebeğimle gezmişim😔 o yüzden korku var,izin verse doktor her gün gider bakarım