Sdaakll 1hamis1bebis 85 le hamile kaldim 100 le dogum yaptim dogumdan 1 hafta sonra 85 kiloma geri dusmustum
Zeynep5353 fatmaozdemir1 canm basl kaldin bende kalamıyorum bi türlü 106 kilouyum hala yok 4 senelik evliyim ama kalamıyorm bi türlü kilo ver diyip duruyo doktorm
EsinCemreDogan 1hamis1bebis Öncelikle çok geçmiş olsun, şuan iyisiniz umarım 🤲🏼 İki hamileliğimde de 88 kilo ile hamile kaldım. Başlarda çok iştahsızlığım olduğu için ilkinde 8, bunda 6 kilo verdim. 13 haftalığım henüz kilo almadım.
Annesinin_Busesi 75 ile hamile kaldım suan 71 kiloyum 😀tersine giden bir tek benım herhalde 🙉iştahım yok tatlı ne kadar severdim bir bilseniz simdi agzına almıyorum üstelik kusmamda yoktu 16 haftalıgım sanırım ileri haftalarda kilo almaya baslarım🙈
1hamis1bebis Annecik53 Allah korusun ya kotu seyler dusunmeyelim doktorumuzun soylediklerine gore hareket edelim yapacak bisey yok onlara guvenmekten baska :(
Gedonas17 1hamis1bebis 72 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyum şuanda 28+3 günlük hamileyim yerimden kıpırdamıyorum 🤦♀️
Seyma-6619 1hamis1bebis bende 73 ile hamile kaldım şimdi 88 kiloyum 38+2 de 😅 inşallah bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alıp kiloları veririz 😊
Madeleine 1hamis1bebis 80le hamile kaldım. Çok dikkat de etmiyorum acıkcası canımın istediğini yiyorum sadece akşamları kısıtlıyorum. 22. Haftadayım henüz kilo almadım 🌸
Zehracelik 1hamis1bebis kilonuz gayet normal tabi ilerki aylarda baya kilo alabilirsiniz dikkat edersiniz fazla kilo almazsınız çok kilo almak da ıyi değil ideal olan 10 12 kilo arası sağlıklı beslenmeye çalışın iki kişiyiz diye iki kişilik yememiz gerekmiyor
1hamis1bebis Zehracelik yok hic o kafada degilim cok dikkatli besleniyorum 4. Ayin icindeyiz daha kilo almadim insallah azicik alirim ama tabi cocugumda saglikli olacak sekilde :)
1hamis1bebis Ezgim yaaa 32+5 ama masallah kilo alimi olmamis hatta 2 kg gitmis :) nasilsiniz peki bu kilonun zorlugu oldu mu bedenen olarak