1hamis1bebis Merhaba güzel anneler, aramızda kilolu hamile kalanlar varmı diye merak ettim :) ben tiroid kanserini yasadigim icin tedaviler falan derken cok kilo aldim geri veremedim umutsuzken Allah’im mucize yaratti :) sizde durumlar nasil?### ###
Annecik53 1hamis1bebis kaç kilosun ve kaç kilo ile hamile kaldın Allah şifa versin sağ sağlim alasın kucağına yavrunu
1hamis1bebis Tugce1450 bana az bile geliyor :) 105 ile kaldim bende hala ayniyim 13+6 dayiz cok dikkat ediyorum yediklerime
Annecik53 1hamis1bebis çokndikkat etmelisin kilolu annelerin normal doğum da makat yırtılması ve dikişleri çok olabiliyor ki 90 kilonun üzerine normal doğumu pek tavsiye etmiyorlar bence bir diyetisyenle ilerlemelisin sağlıkla gelsin yavrun ikiniz de çok sağlıklı olun inşallah
Busrakolas10 75le hamile kaldım 81 kiloyum şu an sürekli hareket etmeye çalışıyorum ama yemekten de geri kalmıyorum 😁😁
fatmaozdemir1 1hamis1bebis ilk kızımda 10 kilo aldım geri veremedim ikinciye 112 kilo ile hamile kaldım ve rahat bir hamilelik geçiriyorum 5 ay bitmek üzere kilo almamışım daha 🤭🥰
Zeynep5353 fatmaozdemir1 canm basl kaldin bende kalamıyorum bi türlü 106 kilouyum hala yok 4 senelik evliyim ama kalamıyorm bi türlü kilo ver diyip duruyo doktorm
Edda07 1hamis1bebis 70 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ay hiç kilo almadım sonrasında oldu ne olduysa şuan 28 haftalık olduk 79 oldum. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kilo verilir. İlk hamileliğimde de çok aldım sonrasında diyetisyene gittim verdim.
Hayriyedeniz Annecik53 kişinin yapısına göre değişebiliyor canım 99 kg ile normal doğum yaptım hiç yırtıfım dikişim olmadı şükür 🤩
1hamis1bebis Annecik53 Allah korusun ya kotu seyler dusunmeyelim doktorumuzun soylediklerine gore hareket edelim yapacak bisey yok onlara guvenmekten baska :(
Matilda 1hamis1bebis ben 3. Ye 80 kilo ile hamile kaldım canım eğer kilolu sayılırsa şu an da 27 haftalığız ve 7 kilo almışım