Yelizonan Kızlar 27 gün sonra doğumum var, göğüs pompası almayı düşünüyorum.Herkes cok gerekli olduğunu söylüyor fakat hiç bir bilgim yok.Sizler hangi markadan neler aldınız ?
Tugba09 Yelizonan lansinoh manuel pompasını almıştım gayet yeterli geldi bana çok pahalı bişey almak istememiştim
Minegkhn92 Yelizonan mamajoo elektrikli kuzenim kullanıyor çokda memnun 👍🏻Bende ondan alacam kısmetse 👍🏻😇
Sltnanne Tugba09 yanında biberonu da var mıydı acaba philips aventinkini alıcam da ona göre lansinohun biberonunu da ayrıca almaya gerek var mı ki
babysevgi Yelizonan ben medela almstm trendyol indirimimden 755₺ idi. Üstelik calma baslık hediyeli . Ama suan tekrar 1000 lere yükseldi
gulumse0611 Yelizonan tutumluanneye bak bazen hiç kullanılmamış ürün çıkıyo ben takip edip ordan aldım pakette geldi hemde uyguna
Mry02 Yelizonan canım bende lansinoh almayı düşünüyorum tek başlıklı elektrik li olandan dolap uygulamasında sıfır ürün var yarı fiyatına Bi bak istersen
Melikedmrclrr Yelizonan wee alıcam daha önce kullandım 60 tl diğerleri cok israf geliyo bana nekadar kullanıyorsun ki hastanede yanımda olsun sarılık falan olursa diye aventin biberonunu da aldım kendı içinde de var ama almaz belki kendi biberonunu diye kaç dk sürüyor illa herşeyimiz otomatik mi olucak tabi herkesin kendi düşüncesi benim ikinci bebeğim diğeri 14 aylık bazı şeyler gerçekten cok saçma fazla abartı geliyo evet ilk zaman herseyin en iyisini istiyoruz doğru ama ne biliyim 🤷♀️
Yelizonan Melikedmrclrr Cok doğru söylüyorsunuz aslında bende BÖyle şeylerin cok kapitalistsel olduğunu düşünüyorum ve doğumdan sonra almaya karar verdim.Süt arttırma özelliği oluyor diye almaya cok heves ettim aslında ama baya bir ucuk fiyatlar 🙄
Yelizonan Eddaliko Bende baya bir araştırdım ve bende doğumdan sonra ki sürece bıraktım duruma göre ☺️
Melikedmrclrr Yelizonan sonra alma bence ucuz yada pahalı doğumuna götür çünkü benim ilk oğlum sarılıktan hiç uyanamadı ve ememedi memeyi alamıyorlar malum ilk zamanlar o yüzden sağar biberona koyar verirsin inşallah sarılık falan olmaz da tabi yinede sen bilirsin canım 🤗