annecikk_ 33+5 Nerdeyse 3 saattir karnim semsert bebek hap hareketli bi o tarafa bir bu tarafa sertlesip duruyo ama karnimda sert agriyo ve belime vuruyo hafif hafif
Ebrusrtkpyln annecikk_ doktorunla iletişime geçtin mi haftan ileri bence bi doktora git anlattıkların kasılma gibi ama bilemem
Mhrbnylcn annecikk_ benimde öyle oluyor 2gundur.karnimin ön tarafı sertlesio gerginlesio bebek oraya toplanıyor sanki acıtıyor o gerginlik tabiki ama dokununca yada pozisyon değiştirince gidiyor
Akrepbebek annecikk_ bilgim yok canım ama üstte kalsın belki bilen biri çıkar .stres yapma ins kötü bir şey yoktur
Aybkglsnn Benimde aynı şekilde oldu doktorumu aradım gelmemi söyledi ve nst de düzenli sanci cıktı 1 gece hastanede kaldım önlem amaclı ciğer geliştirici yapıldı şuanda da erken doğum riski için ilaç kullanıyorum hastaneye gitmelisiniz bence
annecikk_ Mhrbnylcn benimde oyle dokununca giderdi ama bu sefer obur tarafa gidip sertlesiyo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mhrbnylcn annecikk_ ama korkma kötü bisey olsa bebek bu kadar hareketli olmaz bebeğin harket etmesi iyi bişey asıl hareket etmediginde korkmaliyiz artik içeriye sigmadiklari için bence öyle bi yerde toplaniyor oda kendine rahat bi yer ariyordu.kotu bisey olsa hem agrin sancin yada kanaman olurdu
annecikk_ Dyguak benimde 28lerde baslamisti doktor alttan muayene etti rahim agzi kapali bisey yok dedi kac kere sertlestigi onemli dedi Ama dun gece butun vece boyu hic gevsemedi hep tas gibiydi gitmedim uyumusum 🤦🏻♀️
Selda_29 Bende 33 +4 deyim benimde karnım çok sertleşiyor bebek dönüyor gibi oluyor, yarın kontrol üm var bakalım