yusra-60 RabiaMG Allahım Hayırlısı ile tez zamanda size kavuştursun yavrunuzu inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur kuzum Allah size bağışlasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Dualarım sizinle 🤲🏻
Esselma RabiaMG Rabbim tez vakitte sağlıkla miniğine kavuştursun seni ve bir daha hiç ayrılmayın inşallah
tuubaeylulanil RabiaMG canımmm ya şafi adının yüzü suyu hürmetine allahım şifasını verisn inşallah 🤲🏻🤲🏻 İnşallah sAğlıkla kavuşursun yavruna içinide ferah tut sen sütünü etkilemesin kuuzm
Papatyam06 RabiaMG Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin, kalbini ferah tut annesi Allah’ın izniyle en yakın zamanda gelicek yavrucak, çok üzülüp sütün kesilir , sütüne sana çok ihtiyacı olucak annesi.Allah bütün hastalarımıza şifa versin 🙏
RabiaMG tuubaeylulanil iyi olmaya calisiyorum canim. Yavrumdan haber alamiyoruz malesef. Yogunbakimda doktorlar acil durum olmadikca aramiyormuslar yasakmis yarin bursaya doktorla gorusmeye gidicez hem sut goturcez. Ilaca doktor biz bursaya varmadan baslamis ambulansla goturduler bebegimi. İnsallah ilac nobetlerini kesmistir. Annem ilacin benim nobetlerimi hemen kestigini soyledi insallah yavrumada iyi gelmistir🤲🏻
tuubaeylulanil RabiaMG inşallah kuzum hemen kessin İlaç etkili olacaktır bak caresi olmayan bişey değil sen içini ferah tutup duanı eksik etmedikçe inşallah sağlıkla alacaksınız yavrunu kucağına 🤲🏻🧿🤲🏻🤲🏻♥️
RabiaMG tuubaeylulanil Amin canim İnsallah Allah razi olsun sizlerde dua ettikce daha iyi hissediyorum Rabbim tum sifa bekleyenlere sifa versin Insallah 🤲🏻
dorukhan_nehirada_moms RabiaMG rabbim safii ismiyle sifa versin ins tez zamanda rabbin koruyor onlari atlaticak ins Allahin izniyle bnmde kardesimde var epilepsi ama genetik deil bizimki kaza gecirdikten snr olmustu rabbim kimseye yasatmasin ins
RabiaMG dorukhan_nehirada_moms Amin canim İnsallah Allah razi olsun🤲🏻 bizim genetik suan hicbirimiz nobet gecirmiyoruz hep bebekken olup ilac kullanmisk. Rabbim kardesinede sifa versin İnsallah 🤲🏻