1cicek RabiaMG insallah bian once sagligina kavusur canm ya uzuldum gercektn seni diger sohbetlerdn hatirliyrm güclü olmaya calis rabbim yardim eder sen duani et rabbine sığın
Mucizem_mmm Rabbim Şafi ismi hürmetine tez vakitte şifa versin inşAllah canım dualarımız yavrun ile ve tüm şifa bekleyen hastalarımız ile🤲🏽Rabbim yardımcınız olsun🤲🏽
Esmaemir17 RabiaMG Yarın son cüzümü okup hatim duası yapıcam bebeginede dua edicem inşallah.Rabbim Şafi isimiyle şifa nasip etsin inşallah.Hayırlısıyla evine kucağına gelmeyi nasip etsin kuzucuğunu🤲🏻🤲🏻Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Mcz-01 Allahım tez zamanda şifa versin inşallah 😔😔 Allahım yardımcınız olsun sağlıcakla evine dönsün inşallah bebeğiniz 🙏🏻🙏🏻
Pinkyellow RabiaMG ya kıyamam sana çekeriz tabi rabbim tez vakitte kavuştursun sizi güçlü olmalısın 😔
Esraaa02 RabiaMG Rabbim şifa versin kuzum evladınla sınamasın seni tez zamanda iyileşsin bebeğin canım benim 🤲
Eceunverkanra RabiaMG Canım benim Allah yardimciniz olsun, tez zamanda sifalansın yavrun inşallah. Ama bak bebekken sen de ne kadar gucluymussun, oglunda oyle annesi merak etme Allah’in izniyle sag salim evinize donecek🤲🏻
melegegebe RabiaMG cektim canim Rahman ve Rahim olan Allahim Şafi isminin hürmetine bebeğine en acil sifalari versin ve saglikla tez zamanda evine dönmeyi nasip etsin 🤲🌼