Nuris90 ya bırak ne derse desin sen de kayimvalidene bi isim tak oyle seslen ben olsam öyle yapardım ne dediği de hic umrumda olmazdı toprak da fena isim değilms aslinda.
Derino dmtbrcnr kendisi hamile kalmanın yollarını arasın ,yeni bi bebek yapsın 😀sorunu kökten çözmüş olur hem Toprak Unisex isim 😆
prensesim35 dmtbrcnr aman takma canım herşeyi takarsak mutsuz oluruz boşver inadına moralin yüksek olsun
dmtbrcnr Zynprc bir de size kaç gün içinde dönüş yapıldı acaba ? Alo fetva hattı kapatılmış çünkü e devlet üzerinden sordum soruyu sizin dediğiniz gibi
dmtbrcnr Zynprc evet canım bana da dönüş yapıldı hemen akşamına 🙏🏼çok teşekkür ederm 🥰caiz değildir denmedi 🙏🏼 anlamında ıygunsuz bir şey de olmadığı söylendi 🥰🙏🏼
tubik_ Esrakara55 ben kimseye isim önermedim, sadece anlamlar üzerinden gittim sma çok beğendiğim bir kaç isim yazabilirim. Ali asaf, agah, davut, Zeyd, Ahmet Akif vs
tubik_ MutluAnnnecik zeyd artmaktan ziyade ileri giden kişi demek hz muhammed in de evlatlığının adı, agah Farsça Bir isim ve haber getiren kişi demektir. Gayet anlamlılar.
MutluAnnnecik dmtbrcnr canm talya yunan mitolojisinde bir tanrıca ismi bence de uygun değil yine de fetva hattına sor istersen için rahat etsin
dmtbrcnr MutluAnnnecik sordum e devlet üzerinden soruluyormuş artık diyanete oraya yazdım ve uygunsuz bir durum olmadığı söylendi caiz değildir denmedi 🥰👍🏼
meltem61_asel Canım bence hiç takma kafana ne istersen onu koy o ne derse desin konuşsun dursun bende asel koyacam kaynanam saliha olsun dedi bende onun ismi hazır asel olacak dedim kimse karışamaz bizlere o kadar biz taşıyoruz ediyoruz bide ismini başkasına mı bırakacan oldu başka isteğin var mı dersin
dmtbrcnr meltem61_asel hayatta değiştirmem dedim zaten ama başka isimle çağırmasına da tahammül edemem yani 😓
Fatime3447 dmtbrcnr eşinizle mi vallahi bende Meryem istiyorum o ve annesi nisanur diyor bu benim hakkım erkek neyse onlar koysun ama kız benim hakkım beni ilgilendirmiyor zaten onları fazla görmeyecek bende Meryem diye çağırıcam