Hashasim2020 Canım sebzemeyvedunyasi.com Türkiye’nin her yerine Kargo yapıyormuş baktım istediğin iki sebze de var
Astadavistabeybi Ozlemkucuk ne kadar güzel anneler var göndereyim demişsiniz çok hoşuma gitti şahsen benim 🤍
Simgedemirbas Ozlemkucuk bamyanın konserveleri var canım onları denedin mi belki o bari nefsini körler bulana kadar 🥰
Dorukcuuuum Ozlemkucuk normal yaş bamya mı yoksa konserve mi ? Bizim Ege de domatesli yemek şeklinde yapılıp kapatılıyor
91ARIN91ASK Ozlemkucuk yakın olsan alır sana pişirir davet ederdim bir güzelde yedirirdim ama bamya yok ama buzlukta oradan var gelirim oraya kadar bozulmadan bilemedim
bodurulku Ozlemkucuk Hakkari mi bende orada çalıştım 4 yıl pazarda satılıyor istersen alıp gönderebilirim 😇
Busraer Kız canın ne saglıklı şeyler çekiyor benim nerde saglıksız hamilelikte yenilmicek seyler var onları aşerirdim maşallah 🤣🤣
Merbatur Merbatur e Ozlemkucuk eşim pazartesi günü kız kardeşinin ataması sebebiyle Konya’dan Hakkari’ye gelecek ☺️ Kuru halini de bu şekilde gönderebilirim 🤩